Son Konular

Binbaşı Adem Akgümüş Antakya'dan Veda Etti!

Credits
1.241.641
antakya-ilce-jandarma-komutani-binbasi-akgumu-18789129_amp.jpg

Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı'nda 2 yıldan fazla süredir görev yapan Binbaşı Adem Akgümüş, artık Ankara'ya tayin oldu. Kentin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışan Akgümüş, Antakya halkına veda etti.

Antakya'nın merkez ilçesinde uzun bir süredir görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adem Akgümüş, kentin asayişini sağlamak adına önemli çalışmalara imza attı. Deprem sonrası bölgeye gönüllü olarak gelen ve kırsal kesimde güvenliği sağlayan Akgümüş'ün yeni görev yeri Ankara Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi oldu.

Antakya halkına veda eden Binbaşı Akgümüş, "2 yıldan fazla süredir onur ve özveriyle yürüttüğüm Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı görevimi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'ne tayinim nedeniyle devrediyorum. Hatay'a 6 Şubat Depremi'nden sonra gönüllü olarak geldim ve umarım bir faydamız olmuştur. Hatay'a büyük bir bağlılıkla hizmet ettik ve kırk asırlık Türk yurdu olarak gördük. Destek olan herkese teşekkür ederim. Bu yoğun süreçte herkesle vedalaşamadım, anlayışınız için teşekkür ederim" dedi. - HATAY

Bilecik'teki Orman Yangını Hızla Söndürüldü

AB Ülkeleri Sanayiler İçin İndirimli Elektrik Dönemini Başlatıyor!

1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.157
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri
Üst Alt