Son Konular

Bingöl'de Binlerce Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Credits
1.234.371
white.jpg

Bingöl'de eğitim gören 57 bin 697 öğrenci, 367 okulda karnelerini aldı.

Vali Ahmet Hamdi Usta, karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ile birlikte Mimar Sinan İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Usta, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini dağıttı.

Sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Vali Usta, tatil sürecinde kitap okumalarını ve keyifli vakit geçirmelerini önerdi. Bingöl'deki 367 okuldaki 57 bin 697 öğrencinin karne sevincine ortak olan Vali Usta, minik öğrencilerin mutluluklarının kendisini de mutlu ettiğini belirtti.

Vali Usta'nın açıklamaları şöyle: "Öğrencilerimizin gözlerindeki sevinç, bütün yorgunluğu unutturan en güzel ödüldür. Hepinizi gönülden tebrik ediyor, sağlıklı ve neşeli bir şekilde eylül ayında tekrar buluşmayı diliyorum. Bu sürecin başarılı kahramanları olan kıymetli öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm öğrencilere bol oyunlu, neşe dolu bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum."

"Tunus'ta Mağrib Direniş Konvoyu Coşkulu Bir Şekilde Karşılandı"

Benzer Konular

Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Çankırı ve Kastamonu illerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı, coşkuyla kutlanan karne törenleriyle sona erdi. **Samsun** Samsun'da 22 bin 584 öğretmen ve 262 bin 443 öğrenci, 1062 okulda karne heyecanı yaşadı. TOBB İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Elazığ'da 122 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı Elazığ'da 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 122 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. 553 okulda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Patnos'ta 29 Bin Öğrenci Karnelerini Aldı Ağrı'nın Patnos ilçesinde bugün öğrenciler, bir yıl boyunca verdikleri emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı. İlçedeki okullarda düzenlenen karne törenlerinde, öğrenciler tatil öncesi karnelerini alarak sevinçle evlerine döndü. Patnos İlçe Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
**Trabzon** Trabzon ilinde 605 okulda eğitim gören 138 bin 774 öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Aziz Yıldırım, Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere hitap ederek eğitimin önemine vurgu yaptı ve ardından karnelerini dağıttı. **Rize** Rize ilinde 56...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadılar. Vali Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti. Yurt genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.338
  2. Mesajlar

1. 1.679.099
  3. Kullanıcılar

1. 31.797
  4. Son üye

Geri