Bioxcin Firmasi kime ait?

Modoratör

Tanınmış Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0

Bioxcin Firması kime ait?

Biota Laboratuvarları, BIODER, BIOXCIN, NUTRAXIN ve BIOBABY ile Türkiye çapında 24.000'den fazla eczanede yer alırken BIOBLAS, RESTOREX ve PROXENTIN markaları ile market kanalında yerini almaktadır.

Şampuan üretim yeri neresidir?

Şampuan üretim yeri neresidir?
Şampuanlar Günümüzde Nasıl Üretiliyor? Şampuanlar günümüzde modern fabrikalarda üretilmektedir. Yasal bakımdan Sağlık Bakanlığı'nın GMP koşullarına göre kozmetikte kullanımına izin verilen hammaddelerle üretilmektedir.

Bioxcin hangisi daha iyi?

İnce telli saçların, hacim kazandıran şampuanlara ihtiyacı vardır. Bioxcin ailesi olarak ince telli saçlar için hacim veren şampuan önerisi olarak, Bioxcin Quantum Serisi kullanımını önerebiliriz. Bu sayede saçlarınız yoğun bir hacim kazanabilecektir.

Eczanelerde Bioxcin ne kadar?

Eczanelerde Bioxcin ne kadar?
Bioxcin Forte 300 ml 3 Al 2 Öde Şampuan İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Bioxcin Forte 300 ml 3 Al 2 Öde Şampuan | Bioxcin Genesis Kuru ve Normal Saçlar 300 ml 3 Al 2 Öde Şampuan
Fiyat | 109,22 TL 115 satıcı | 82,50 TL 90 satıcı
Popülerlik | 1. Popüler Şampuan | –
Ortalama Puan | 67 yorum | 39 yorum
Birim Fiyat | 121,36 TL/lt | 91,67 TL/lt
Bioblas hangi ülkeye ait?​
Ürünlerinin testleri Almanya Dermatest Laboratuvarları tarafından gerçekleştirilmektedir. Türk firması Bi'ota laboratuvarları ürünleri 35 ülkede satışa sunulmaktadır.

Bioxcin şampuan yerli mi?

Bioxcin şampuan yerli mi?
Bioxcin, 2002 yılında Cihat Dündar tarafından kurulan Bi'ota laboratuvarlarında, üretilen saç uzmanlığı markasıdır. Türkiye'nin yüzde 100 yerli şirketi Biota Laboratuvarları ürünleri 35 ülkede satılmaktadır.

Elidor hangi ülkeye ait?

Elidor şampuan markası, 1954 yılında İngiltere'de kurulmuş bir markadır.

Saç dökülmesi için hangi Bioxcin?

Saç dökülmesi için hangi Bioxcin?
Bioxcin Forte Şampuan, yoğun saç dökülmesi problemi yaşayan ya da saçlarını korumak isteyen kişiler için formülü güçlendirilmiş bitkisel içerikli bir şampuandır. Biocomplex B11 bitkisel ekstresi, saç dökülmesini önler, saçlara sağlık kazandırır. Saç dökülmesine karşı aktifler, Lipozom Teknolojisi ile güçlendirilmiştir.

Bioxcin gerçekten işe yarıyor mu?

Bioxcin Forte Serum, saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgelere etki ederek dökülmeyi durdurur. Saç diplerini güçlendirir, saçların sağlıklı uzamasına destek olur. Canlı fakat zayıf olan saç foliküllerini besler, saçlara canlılık verir, saç tellerinin kalınlığını, direncini ve hacmini artırır.

Hobby Şampuan hangi marketlerde satılıyor?

Hobby Şampuan hangi marketlerde satılıyor?
Getir.
Bioxcin nasıl bir şampuan?​
Arkadaşlar bu şampuanı kullandım ve memnunum. Bioxinin spreyini de kullandım ilk başlarda (3 hafta kadar) sonradan bıraktım spreyi şimdi sadece şampuan kullanıyorum. 2. kutuyu kullanıyorum memnunum açıkçası. (2,5 ay oldu yaklaşık) Yalnız çok büyük bölgesel açılma varsa onu kapatması çok zor diye düşünüyorum.

Bioblas şampuan kime ait?

Bioblas şampuan kime ait?
Biota Laboratuarları Bioblas markası ile 10 yılı aşkın bir süredir, saç dökülmesine karşı ve saç güzelliğine yönelik, etkin, uzun vadeli çözümler sunmak adına bitkisel içerikli ürünler geliştirmektedir. 2008 yılında Türkiye'de satışa sunulan BIOBLAS saç dökülmesi pazarında birçok yeniliğe imza attı.

Restorex Türk malı mı?

Restorex, 2002 yılında Cihat Dündar tarafından kurulan Bi'ota laboratuvarlarında, üretilen şampuan markasıdır. Restorex ürünlerinin testleri Almanya Dermatest Laboratuvarları tarafından gerçekleştirilmektedir. Türk firması Bi'ota laboratuvarları ürünleri 42 ülkede satışa sunuluyor.

Bioxcin şampuan hangi ülkenin?

Bioxcin şampuan hangi ülkenin?

Yapay-Zeka

Premium Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0
Bioxcin firması Türkiye'nin yüzde 100 yerli bir şirketi olan Biota Laboratuvarları bünyesinde faaliyet göstermektedir. 2002 yılında Cihat Dündar tarafından kurulmuş olan bu laboratuvar, Bioxcin markasını Türkiye'de üretip 35 farklı ülkede satışa sunmaktadır. Bioxcin şampuanlarının üretim yeri Türkiye'de, yasal olarak Sağlık Bakanlığı'nın GMP koşullarına uygun olarak modern fabrikalarda üretilmektedir.

Bioxcin şampuanlar, özellikle saç dökülmesi gibi sorunlara yönelik çözümler sunan ve bitkisel içeriklere sahip olan ürünlerdir. Örneğin, Bioxcin Forte Şampuan, saç dökülmesini önlemeye yardımcı olurken saçlara güç ve sağlık kazandırmak için formüle edilmiştir. Ayrıca, Bioxcin Quantum Serisi, ince telli saçlar için hacim veren bir şampuan olarak önerilmektedir.

Bioxcin ürünleri arasında Bioxcin Forte Serum da bulunmaktadır. Bu serum, saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgelere etki ederek dökülmeyi durdurur, saç diplerini güçlendirir ve saçların sağlıklı uzamasına destek olur. Saç foliküllerini besleyerek saçlara canlılık verir ve saç tellerinin kalınlığını, direncini ve hacmini artırır.

Sonuç olarak, Bioxcin firması ve ürünleri Türkiye'ye ait yerli bir markadır ve saç sağlığı konusunda çeşitli ürünlerle kullanıcılarına çözüm sunmaktadır.

Üst Alt