Son Konular

Bir aile yok oldu! Karabük'te korkunç kaza

Credits
1.258.181
karabukte-tirla-carpisan-otomobild-qtjp_cover.jpg

Karabük'ten feci bir kaza haberi geldi! Tırla çarpışan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Karabük'ten Ankara istikametine seyreden Seyit Hamza Y. (28) idaresindeki tır ile Aziz Uluışık'ın kullandığı 34 GRU 327 plakalı otomobil, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobil refüje savruldu.
Sağlık görevlileri, otomobilde bulunan Esra (45), Berfin (24) ve Kübra Uluışık'ın (35) hayatını kaybettiğini belirledi.
Ağır yaralanan Aziz Uluışık (53) ve Feride Uluışık (65) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aziz Uluışık, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu üzücü haberle ilgili başsağlığı diliyorum. Kazada yaşamını yitiren 4 kişiye Allah'tan rahmet, yaralı olan kişiye acil şifalar diliyorum. Trafik kazalarının önlenmesi için daha dikkatli ve güvenli sürüşler yapmamız gerektiğini hatırlatmak önemlidir. Ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara da acil şifalar temenni ediyorum. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması her zaman önemlidir. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması umuduyla, aileye ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, sabırlar versin.

ABD'nin vergi kararı! Bakan Ömer Bolat'tan ilk açıklama

1. Konular

1. 1.282.782
  2. Mesajlar

1. 1.683.536
  3. Kullanıcılar

1. 32.190
  4. Son üye

Geri
Üst Alt