Son Konular

Bir internet sitesi nasil engellenir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Bir internet sitesi nasıl engellenir?

Grup İlkesi'ni Kullanma
- İlkeler Yönetim Şablonları Google. Google Chrome'a gidin.
- URL listesine erişimi engelle'yi etkinleştirin.
- Engellemek istediğiniz URL'leri ekleyin.
- URL listesine erişim izni verir'i etkinleştirin.
- Kullanıcıların erişmesini istediğiniz URL'leri ekleyin.
- Güncellemeyi kullanıcılarınıza dağıtın.

+18 Siteleri nasıl engellerim?

Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın. Uygunsuz sonuçları gizle'ye dokunun. Uygunsuz sonuç filtresi'ni açın veya kapatın….
- Android TV ana ekranında sayfayı aşağı kaydırıp Ayarlar'ı seçin.
- "Tercihler"in altında Arama. Güvenli Arama filtresi'ni seçin.
- Açık veya Kapalı'yı seçin.
Her sitenin engelini beş dakikada kaldırın: ExpressVPN'in Chrome veya FireFox uzantısını indirin (veya uygulamayı yükleyin) Uygulamayı açın ve kendi ülkenizin dışındaki bir sunucuyu seçin. Daha önce engelli olan herhangi bir siteye girin. İnternetteki tüm içeriğe sınırsız erişmenin keyfini çıkarın.
Telefondan site engelleme nasıl yapılır?
Belirli siteler için ayarları değiştirme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Bir web sitesine gidin.
- Adres çubuğunun solundaki Kilit simgesine. İzinler'e dokunun.
- Güncellemek istediğiniz izne dokunun. Değiştirmek istediğiniz ayarı seçin.
Google'da bir sayfa nasıl engellenir?
Düzenleme yapmak için şu yolu izleyin: Ayarlar -> Google Chrome'da Filtreler -> Siteleri yönet -> Engellenenler. İstisna ekle simgesine dokunun. Engellemek istediğiniz web sitesini veya alan adını yazın. Kaydedin ve sitenin engellenip engellenmediğini görün.

Neden bazı sitelere giremiyorum?

DNS ayarlarınızı kontrol ediniz. Manuel olarak girilmiş DNS adresleri her zaman doğru çalışmayabilir, bazı siteleri açarken problem yaşayabilirsiniz. b. Proxy ayarlarınızı varsayılan değerlere getiriniz. c. VPN bağlantıları bazen sayfaların açılmasında problem yaşanmasına sebep olabilir.

Telefonda site engelleme nasıl yapılır?

Android üzerinden site engelleme: Adım #2: Uygulama üzerinden Local > Device > system > etc klasörünü açın. Adım #3: Buradaki hosts dosyasını ES Note Editor ile birlikte açın. Adım #4: Düzenle butonuna dokunun. Adım #5: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadı.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.
Hangi sitelere izin verdim?
Tüm sitelerin ayarlarını değiştirme
Google Chrome site engelleme nasıl yapılır?

Internette cinsel içerikli reklamlar nasıl engellenir?

Açılan menüde Ayarlar sekmesine dokunun ve biraz aşağı kaydırarak Site Ayarları sekmesine geliniz. Buradaki seçeneklerde "Pop-up'lar"a dokunarak kaydıraçı sağa doğru kaydırarak reklam engelleme özelliğini aktif ediniz. Eğer seçili bir Android tarayıcıda reklamlarla başınız beladaysa, tarayıcının içinde menüye dokunun.

Bilgisayarda bazı siteleri nasıl engellerim?

Windows üzerinden site engelleme:
- Adım #1: Yönetici olarak bilgisayarınızı açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızdaki C:\
- Adım #3: Buradaki hosts dosyasını Not Defteri uygulaması ile birlikte açın.
- Adım #4: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadi.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.
Bir uygulama adına göre nasıl engellenir
- 1.Uygulama Denetimi > Engelleme > Uygulamayı Engelle > Ada göre engelle'ye dokunun.
- 2.Uygulamayı adına göre veya paket adına göre engellemeyi seçin.
- Uygulama engellemesinde temel alınacak sözcükleri girin. Birden fazla sözcüğü bölmek için sınırlayıcı olarak virgül (,) kullanın.

Trafik kazalarinin onlenmesi icin neler yapilmali?

Iyi bir futbolcu olmak icin ne yapmak gerekir?