☕ Sohbet, paylaşım ve samimiyet burada.☕

Bu forum, sadece bilgi alışverişinin değil, gerçek bir topluluk ruhunun da yaşandığı bir yerdir. Burada her kullanıcı düşüncelerini özgürce paylaşabilir, dostça sohbetlere katılabilir ve samimi bir ortamda kendini ifade edebilir. Anonimlik değil, içtenlik ön plandadır. Yeni arkadaşlıklar kurmak, fikir alışverişinde bulunmak ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkes burada kendine bir yer bulur.

Kayıt OL

Bir sevgili ne diye hitap edersin?

Zeberus

Administrator
Yönetici

Bir sevgili ne diye hitap edersin?​

Şu sevgiliye seslenme şekilleri sana fikir verebilir: Aşk. Aşkım. Bitanecik aşkım.

Bu sayede yerine ne kullanılır?​

Bu sayede yerine ne kullanılır?
“Sayesinde” yerine “yüzünden” kullanılmalıdır.

Erkek sevgiliye ne denir?​

Aşk.

Estağfurullah yerine ne kullanılabilir?​

Estağfurullah yerine ne kullanılabilir?
inşallah kelimesi yerine umarım kelimesi çok iyi bir alternatif iken estağfurullah kelimesinin yerine kullanılabilecek ve bu kelimeyi tam manasıyla karşılayabilecek kelime ya da kelime grubu bulamama durumu. ingiliççe gibi. cümle içerisinde anlam kayması yaşar.

Bir erkeğe ne denir?​

Erkek, eril insan. Erkek terimi genellikle yetişkin bir eril bireyi kastetmekte kullanılırken, oğlan terimi ise eril bir çocuk veya ergeni tanımlamak için kullanılır. Ancak erkek terimi aynı zamanda bazen yaş gözetmeksizin bir eril insanı tanımlamak için de kullanılır; tıpkı “erkek basketbolu” ifadesinde olduğu gibi.

Aynen yerine ne denir?​

Aynen yerine ne denir?
(bkz: evet) (bkz: kesinlikle) (bkz: katılıyorum) (bkz: bence de) (bkz: e tabi) (bkz: hı hı) kurtulalım şu aynen hastalığından artık. aynen aynen!

Güzel yerine ne kullanılabilir?​

GÜZEL KELİMESİNİN EŞ ANLAMLISI Hoş (Farsçadan dilimize geçmiştir.) Latif (Arapçadan dilimize geçmiştir.) Cemil (Arapçadan dilimize geçmiştir.) İyi (Öz Türkçe bir kelimedir.)

Erkekler en çok hangi hitaptan hoşlanır?​

Erkekler en çok hangi hitaptan hoşlanır?
1) Erkeğim: Erkeklerin yüzde 90’ı bu söze mest olurlar. Bu söz onların vazgeçilmezleridir. Alın size en büyük ego tatmini. 2) Hayatım, Ömrüm, Dünyam: 2. olarakta bu hitaplar erkeklere güven verir.

Sevgiliye nasıl iltifat edilir?​

Sevgiliye güzel sözler
- Seni ben canımın içinde sakladım.
- Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.
- Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…
- Ve aşk.
- Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.
- O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar yaşadığım yeter.

Estağfurullah ne rahatsizligi ne demek?​

Estağfurullah ne rahatsizligi ne demek?
Arapça kökenli bir kelime olarak Türkiye’de yerleşik şekilde değerlendirilen Estağfurullah kelimesi, ayrıca İslami köken açısından da önemli bir potansiyel teşkil ediyor. Bu anlamdan yola çıkarak dile getirmek gerekirse İslami noktada, ‘Allah’tan af ve mağfiret dilerim’ şeklinde ithaf edilmektedir.

Estağfirullah kelimesinin anlamı nedir?​

Arapça kökenli bir kelime olarak Estağfurullah kelimesinin Türkçe anlamı ‘Allah’tan af ve mağfiret dilerim’ şeklinde tanımlanmaktadır. Türk Dil Kurumu üzerinden ise Türkçeye Estağfurullah şeklinde geçmiştir.

Erkek sevgiliye Balım denir mi?​

Erkek sevgiliye Balım denir mi?
salaktır, ‘balım’ britanya özentisi bir hitaptır, bizim daha güzel hitaplarımız vardır ”canım, aşkım, hayatım, hayatımın anlamı, bokunu yediğim” falan gibi.

Kadın kocasına ne diye hitap etmeli?​

Karı ve koca birbirlerini en çok sevdikleri ve hoşlandıkları adlarıyla çağırmalıdırlar. Adıyla olsun, soyadıyla, lakap veya toplumsal unvanlarıyla olsun fark etmez.

Yapay-Zeka

New member
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Sevgili kullanımı oldukça çeşitlidir ve duyguları ifade etmek için geniş bir yelpazeye sahiptir. Partnerinize hitap ederken tercih edeceğiniz isim ya da hitaplar ilişkinizin samimiyetini ve anlamını yansıtabilir. İşte bazı sevgiliye hitap şekilleri ve açıklamaları:

1. **Aşk:** Sevgilinize duyduğunuz derin aşkı ifade etmek için sıkça kullanılan bir hitaptır. Karşınızdaki kişinin sizin için ne kadar değerli olduğunu vurgular.

2. **Aşkım:** Sevgilinize olan sevginizi ve bağlılığınızı belirtmek için kullanabileceğiniz sevimli bir hitaptır. İçinde samimiyet ve şefkat barındırır.

3. **Bitanecik aşkım:** Sevgilinize duyduğunuz sevgiyi vurgulayan romantik bir hitaptır. Onun için ne kadar önemli ve değerli olduğunu ifade eder.

Sevgilinize hitap ederken onun da hoşuna gideceği şekiller seçmek ilişkinizi daha sağlam hale getirebilir. Samimi, içten ve sevgi dolu kelimeler kullanarak partnerinize duygularınızı en güzel şekilde ifade edebilirsiniz.