- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Bireysel Üstün Başarı Ödülü Nedir?
Yükseköğretim Kurulu Üstün Başarı Ödülleri, her yıl olmak üzere bireysel ve kurumsal başlıkları altında bilimsel çalışma ve araştırmalara verilen ödüllerdir.
Üstün Başarı Ödülü ne kadar?
MADDE 12- (1) Millî Savunma Bakanlığı kadro kuruluşunda yer alan kurumlarda görevli memurlardan üstün başarı belgesi alanlara Bakan tarafından uygun görülmesi halinde en yüksek Devlet memuru aylığının iki katına kadar para ödülü verilebilir.
YÖK üstün başarı ödülleri ne zaman açıklanacak?
"YÖK 2021 Üstün Başarı Ödülleri" Sahiplerini Buldu (05.10.2021)
SDÜ hangi proje ile 2021 YÖK üstün başarı ödülünü kazanmıştır?
Yerel Kalkınmaya Katkı Ödülü, "Ekolojiden Ekonomiye Yaklaşımı ile Bölgesel Kalkınmayı Hızlandırma Modeli: SUDUM" başlıklı başvurusu ile "Süleyman Demirel Üniversitesine" verildi.
Üstün başarı belgesi ne zaman alınır?
Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Takdirname alanlar "Üstün Başarı",5. Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Teşekkür ya da dönemlerin herhangi birinden veya bir kaçından takdirname, diğerlerinden teşekkür alanlar "Başarı" belgesi ile ödüllendirilir.
Üstün başarı belgesine nasıl başvurulur?
Okula dilekçe verin ilçeye yazsın hocam. Üstün başarı belgesi direk verilir, üstün başarı belgesi geldikten sonra ödül için müdürünüz ek formu doldurup ilçeye göndermeli.
Üstün başarı ödülü ne kadar MEB?
f) Ödül: Üstün Başarı Belgesi verilenlere en yüksek Devlet memuru aylığının (ek gösterge dâhil) %200'üne kadar yapılabilecek ödemeyi, g) Ödül Belgesi: Ödül alanlara verilen belgeyi, ifade eder. edilen personele verilebilir. Madde 6- (1) Üstün Başarı belgesi, üç defa başarı belgesi alan personele verilir.
Kaç başarı belgesi maaş ödülü 2021?
Yönerge gereği milli eğitim personeli 3 başarı belgesi aldığında üstün başarı belgesi almakta, üstün başarı belgesi alan memura ise Bakan ve Valiliklerce ödül verilebilmektedir.
YÖK başvuru ne zaman 2022?
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı YÖK Üstün Başarı Ödüllerinin 2022 yılı için başvuruları 25 Nisan 2022 Pazartesi günü başladı. 2017 yılından itibaren Yükseköğretim Kurulu tarafından verilmekte olan ödüllerin bu yılki başvuruları 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 24.00'de sona erecek.
11 sınıfta üstün başarı belgesi alınır mı?
LİSEDE ONUR BELGESİ, ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ KİMLERE VERİLİR 2022? ONUR BELGESİ KİMLERE VERİLİR ORTAOKUL, LİSE 4,5,6,7,8,9,10,11 VE 12.SINIF. Öğrencinin puanlarına bakılmaksızın dönem içindeki davranışları değerlendirerek alınan belgedir.
Üstün başarı belgesi kaç kişiye verilir?
Madde 6- (1) Üstün Başarı belgesi, üç defa başarı belgesi alan personele verilir. Madde 7- (1) Ödül, Üstün Başarı Belgesi alan personele verilebilir.
Başarı ve üstün başarı belgesi nasıl alınır?
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. (2) Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere okulun iftihar listesinde yer verilir.
Memurlukta Üstün Başarı Belgesi nasıl alınır?
Aynı yönergenin "Tanımlar" başlıklı 4. maddesi (e) fıkrasına göre; "e) Üstün Başarı Belgesi: Üç defa Başarı Belgesi alanlara verilen belgeyi ifade eder." hükümlerine göre üç defa alınması halinde üstün başarı belgesi alınmasına vesile olmaktadır.
Maaşla ödül kaç TL?
Üstün başarı belgesi verilenlere, merkezde bağlı veya ilgili bakan ve illerde valiler tarafından uygun görülmesi halinde en yüksek devlet memuru aylığının (ek gösterge dahil) % 200'üne kadar ödül verilebilmektedir. Bu tutar ise 9500* 0,23545469 * % 200 = 4.473,63 TL'dir.