Bobetin sahibi kim?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
39
Meslek
Webmaster

Bobetin sahibi kim?

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDURRAHİM ZENGİN Abdurrahim Zengin hakkında yalnızca Boğaziçi Beton'un Yönetim Kurulu Üyesi olduğu bilinmektedir.

Boğaziçi Beton un sahibi kim?

Abdurrahim Zengin Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1993 yılında mezun olmuştur.
Işbir holding genel müdür?
ISBIR HOLDING A.S.
Işbir holding ne üretiyor?
Ana Faaliyet Alanı İşbir Yatak, İşbir Sünger Sanayi A.Ş.'nin toplam cirosunun %35 ini üretir. İşbir Yatak ürünleri yurtdışında "İşbir Bedding" adı ile 25 ülkede satılmaktadır.

Ömer Erhan Erbayraktar kimdir?

Ömer Erhan Erbayraktar 1992-1993 yıllarında Or-tek Ltd. Şti firmasının yapmış olduğu Pınarhisar Çimento Fabrikası, Lalapaşa Çimento Fabrikası, Gümüşhane Çimento Fabrikası inşaatlarında şantiye şefi olarak görev almıştır.

BOBET ne is yapiyor?

BOGAZICI BETON SANAYI VE TICARET A.S.
Boğaziçi Beton nasıl bir şirket?
İstanbul'da en yaygın dağıtım ağına ve en yüksek üretim kapasitesine sahip hazır beton firmalarından biri olarak (6 milyon m³/yıl); bugüne kadar 35 milyon m³'ün üzerinde beton üreterek alanımızın önemli markalarından biri olduk.
Erdoğan Göğen kimdir?
Erdoğan Göğen 1959 Sivas doğumludur. ODTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra aynı bölümde yüksek lisansını tamamlamıştır. 1984-1996 yılında TEK & TEİAŞ organizasyonu, TEİAŞ İşletme ve Sistem Kontrol departmanında bölüm başkanı olarak iş hayatına başlamıştır.

ITC kimin?

Ali Kantur'un İsviçreli bir ortakla kurduğu ITC, depolama sahalarının rehabilitasyonu, düzenli depolama alanlarının işletilmesi, metan gibi gazlardan enerji üretimi, tehlikeli ve tıbbi atıkların bertaraf edilmesi, ambalaj ile hafriyat atıklarının geri kazanımı alanlarında hizmet sunuyor.

Işbir holding hangi pazarda işlem görüyor?

Bu çerçevede şirketimiz hisseleri 23.10.2012 tarihinden itibaren Borsa İstanbul / Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem görmeye başlamıştır.
Işbir yatak nerenin malı?
İşbir Yatak, 1968 yılında kurulan İşbir Holding A.Ş. bünyesinde üretilen yatak, hammadde ve yarı mamülleri markasıdır. Ankara, İzmir ve Balıkesir'de bulunan fabrikalarında üretim yapmaktadır.
Boğaziçi Beton ne iş yapar?
Üretim ve satış faaliyetlerimizi İstanbul'da 21 farklı lokasyonda , 30 Hazır Beton tesisi ile sürdürüyoruz. Ana faaliyet konumuz olan hazır beton üretimi ve satışı ile birlikte, betonun hem kalitesini hem maliyetini etkileyen agregayı da kendi bünyemizde üretiyoruz.

Metaverse arsa nereden alinir?

Bakalitten neler yapilir?

1. Konular

1. 1.280.274
  2. Mesajlar

1. 1.677.766
  3. Kullanıcılar

1. 31.496
  4. Son üye

Geri
Üst Alt