Son Konular

Böğürtlen Reçeli

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Böğürtlen Reçeli Tanımı İçin Materyaller
4 su bardağı böğürtlen
2 dolu su bardağı toz şeker
1 çay bardağı su
1 çay kaşığı tereyağı
2-3 damla limon

Böğürtlen Reçeli Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Yıkanan böğürtlenler üzerine şeker dökülerek 5-6 saat sulanması için buzdolabında bekletilir.
Suyunu salan böğürtlenler evvel kaynayana dek orta ateşte sonra kısık ateşte 1 saat pişirilir.
En son parlak olması için tereyağı ve birkaç damla limon eklenip bir taşım daha kaynatılır.
Sıcak sıcak kavanoza konur. Afiyet olsun.
 
T

Evde Pide

T

Fırında Karnıyarık

  1. Konular

    1. 1.280.723
  2. Mesajlar

    1. 1.677.515
  3. Kullanıcılar

    1. 31.686
  4. Son üye

Geri
Üst Alt