Bol Sebzeli Et Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo kuşbaşı et (haşlanmış)
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
1 adet havuç
2 adet patates
1 yemek kaşığı un
Karabiber
Köri
Pulbiber
Tuz
Kekik

Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Haşlanmış etleri tencereye alıp biraz kavuralım.
Doğranmış soğanları etlerin üzerine ekleyelim ve 2-3 dakika kavuralım.
Ardından biber dakika ortayla evvel doğranan biberi sonra havucu en son da patatesleri ekleyelim.
1-2 dakika tüm zerzevatları kavurduktan sonra üzerine yarımşar tatlı kaşığı karabiber, köri, kekik ve pulbiberi ekleyelim.
1 yemek kaşığı unu ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
Haşlanmış etin suyunu tencereye ekleyelim sebzelerin ve etin üzerine biraz çıkacak kadar.
Kısık ateşte sebzeler pişene kadar pişirelim.
En son da tuzunu ayarlayalım ve servis edelim. Afiyet olsun
Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Ağızda Eriyen Tahinli Kurabiye

S

Perde Pilavı (Yufka İle)

  1. Konular

    1. 1.262.690
  2. Mesajlar

    1. 1.659.198
  3. Kullanıcılar

    1. 31.269
  4. Son üye

Geri
Üst Alt