Bölüm sekreteri ne iş yapar?
Öğretim elemanları ile gözetmenlere sınav programlarını üst yazısını hazırlar. Fakülte-bölüm arası ve bölümler arası yazışmaları yapar ve ilgili yere teslim eder. Dekanlıktan gelen yazıların bölüm başkanlığınca gereğinin yapılmasını izler, gereken yazıların gününde Dekanlığa iletilmesini sağlar.
Fakülte sekreteri kimdir?
Fakülte sekreteri kimdir?
Fakültede çalışan idari, teknik ve yardımcı hizmetler personeli arasında işbölümünü sağlar, gerekli denetim ve gözetimi yapar. Akademik ve idari personel ile ilgili mevzuatı bilir, değişiklikleri takip eder. Fakülte yerleşkesinde gerekli güvenlik tedbirlerini alır.
Emlak ofisinde sekreter ne iş yapar?
Emlak ofisinde sekreter ne iş yapar?
2- Emlak sekreterleri ev ve arsalar hakkında müşterileri bilgilendirir. Müdür ofiste yokken gelen müşterileri ağırlar. Satılık ve kiralık dükkanların fotoğraflarını web sitesine yükler. 3- Tıbbi sekreterler kliniğe ve muayeneye gelen misafirleri karşılar.
Bölüm Sekreteri Nasıl Olunur?
Üniversitelerin iki yıllık ön lisans programı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü'nden mezun olanlar kişiler, sekreter olurlar. Bu alanda üniversite eğitimi almayıp sertifikalı eğitim programlarına katılan kişiler de sekreter olarak çalışabilmektedir.
Fakülte sekreteri olmak için ne gerekiyor?
Fakülte sekreteri olmak için ne gerekiyor?
Yeni yönetmelikte hiçbir şart olmamakla birlikte 657 sayılı Kanun"un 68/B maddesi gereğince, üniversite mezunu ve 10 yıllık hizmetinizin olması halinde gerekli referansları bularak fakülte sekreteri kadrosuna sınavsız atanmanıza hiçbir engel yoktur.
Fakülte sekreteri ne kadar maaş alıyor?
Fakülte sekreteri ne kadar maaş alıyor?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | EN YÜKSEK
Fakülte Sekreteri | 4.250 | 7.820
Sekreter Yardımcısı | 4.250 | 8.080
Bir sekreteri maaşı ne kadar?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Sekreter | 4.250 | 4.610
Sekreter Yardımcısı | 4.250 | 4.700
Sekreterlik için hangi bölüm okunmalı?
Sekreterlik için hangi bölüm okunmalı?
Sekreter olmak isteyen kişilerin üniversitelerin, iki yıllık 'Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı' önlisans bölümlerinden mezun olması ve bunun neticesinde de sekreter unvanına hak kazanması gerekmektedir.