haberci
Efsanevi Üye

Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu, taraftarların desteği ve birlik beraberlik içinde olması konusunda çağrıda bulundu.
Yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, göreve gelmelerinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen bazı çevrelerden gelen olumsuz eleştirilerin kulübün birliğine zarar verdiği vurgulandı.
Kulübün çıkarlarını göz önünde bulundurarak, iç yapılanma ve teknik direktör konusu da dahil olmak üzere birçok konuda detaylı görüşmeler yapıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Zaman kaybı yaşamamak ve hatalardan kaçınmak adına süreci titizlikle yürütüyoruz ve en doğru kararı vermek için aceleci davranmıyoruz. Olağan genel kurul öncesinde, eski yönetimle anlaşılarak kulüpten ayrılan futbolcular haricinde, göreve geldiğimizden bu yana hiçbir futbolcuyla yolları ayırmadık. Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu, kulübün mali yapısını göz önünde bulundurarak yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamayı hedefliyor. En büyük desteğimiz, Boluspor taraftarlarının yanımızda olması ve desteğini hissettirmesidir."
Bu süreci doğru bir şekilde yönettiklerini ve taraftarların desteğine güvendiklerini belirten yönetim kurulu, Boluspor'un daha da güçleneceğine inandıklarını ifade etti.