Modoratör
Efsanevi Üye
Borsa için hangi okul?
Borsa Uzmanı olmak için alınması gereken eğitimler şöyledir: Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren ön lisans programlarından (İşletme Bölümü, İktisat Bölümü vb.) mezun olmak, Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren lisans programlarından (Ekonometri Bölümü, Ekonomi Bölümü, İşletme Bölümü, İktisat Bölümü vb.)
BIST eğitimi nasıl alınır?
Başvurular internet sitemizde (http://www.borsaistanbul.com) yer alan başvuru formu üzerinden yapılacak olup; telefonla veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.
BIST eğitimi nedir?
BIST eğitimi nedir?
Eğitimin Kapsamı ve Hedefi: Eğitim pay piyasasının işleyişinde bilinmesi gereken detayların ve hisse senedi türevlerinin öğrenilmesini kapsar. Bu eğitime katılanların pay piyasasında oluşan özel durumların fiyatlar üzerinde etkisini ve hisse türevlerinin işleyişini anlamaları hedeflenmektedir.
Borsa istanbul lisesi kaç puan?
Borsa istanbul lisesi kaç puan?
Borsa İstanbul Anadolu Lisesi
Telefon : | 04162141651
Yerleşim Yeri : | İl merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : | 0 km
Kontenjan Bilgileri : | 204
Taban-Tavan Puan Bilgileri : | 408-444
BIST Broker lisansı nasıl alınır?
Broker olmak isteyen bireylerin üniversitelerin ekonomiyle ilgili bölümlerden lisans derecesi ile mezun olduktan sonra Borsa İstanbul (BİST) tarafından verilen eğitime katılmaları gerekmektedir. Üye temsilcisi eğitimini başarıyla tamamlayan kişiler sertifika alarak broker olmaya hak kazanmaktadır.
Borsada sertifika nedir?
Sertifikalar, yatırımcısına önceden belirlenmiş koşulların oluşması durumunda alacak hakkı veren menkul kıymet niteliğindeki yapılandırılmış finansal ürünlerdir.
BİST Broker lisansı nasıl alınır?
BİST Broker lisansı nasıl alınır?
Borsa istanbul anadolu lisesi kaç puan 2021?
Borsa istanbul anadolu lisesi kaç puan 2021?
Okulumuza 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde yerleşen öğrencilerin Puan ortalamaları: En Yüksek:100 En Düşük 93 Puandır.