<
Editör
Yeni Üye
Bruşetta ekmeği nasıl yapılır?
Bruschetta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Fırını 180 dereceye ısıtın, dilimlediğiniz bagetlerin iki tarafını fırında kurutmadan ve kenarlarını yakmadan kızartın.
- Diğer malzemeleri bir kapta karıştırın.
- Fırından çıkardığınız ekmeklerin üzerine domatesli karışımı koyun ve servis edin.
Bruschette Chips nasıl yapılır?
Bruschette Chips nasıl yapılır?
Domatesleri, soğanı ve birkaç fesleğen yapraklarını ince ince doğrayalım, tuzunu ekleyip karıştıralım ve kenara alalım. Mozzarella peynirini dilimlere keselim, kabak ve patlıcanlı yapmak isterseniz ince dilimlere kesip kızartın. Sadece domates dilimleri veya füme somon dilimleri ile servis de yapabilirsiniz.
Bruschetta ekmeği nedir?
Bruschetta ekmeği nedir?
Bruschetta (İtalyan Antipasti) Antipastinin içerisine kızarmış ekmek, çeşitli peynirler, zeytin, geleneksel İtalyan mezeleri, mantar, biber ve salamura et bulunmaktadır. İsteğe göre daha da zenginleştirilen antipasti, özellikle davet günlerinde ve kalabalık sofralarda sunulur.
Bruschetta ile ne yapılır?
Patlıcanlı bruschetta için; közlenmiş patlıcan dilimleri ile hazırlayabileceğiniz tarifte, güneşte kurutulan organik domatesler ve iyi seçilmiş zeytinlerin eşlik ettiği kırmızı biberli ezme olarak tüketebileceğiniz Jr. Sous Chef Kapya Biberli Bruschetta Ezme seçeneği de bruschetta tabağı için ideal bir tercih olabilir.
Bruschetta sosu nedir?
Bruschetta sosu nedir?
Tat Bruschetta Sos, kuru domates, siyah zeytin, yeşil zeytin ve kapya biber ve sarımsağın muhteşem birleşimiyle sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.İster kahvaltıda, ister meze olarak veya ekmek üzerine sürülerek pratik bir lezzet olarak tüketilebilir. Katkı maddesi içermememektedir.
Bruschetta neyle yenir?
Bruschetta neyle yenir?
Kapya biber domates ezmesi, bruschetta tabağı tariflerinin olmazsa olmazlarındandır. Bu belirgin tadı, arzu ettiğiniz bir sebze ya da alternatif diğer tatlarla kullanmayı deneyebilirsiniz.
Focaccia yanına ne yenir?
Kekikli focaccia, peynir çeşitleri, hellim kızartma, sucuk kızartma (birlikte kızarırken limon dilimleri çok güzel bir tat veriyor, denemenizi tavsiye ederim), Vera'nın her zamanki domates, beyaz peyniri, zeytinyağı, nar ekşisi ve birkaç baharatla ezerek hazırladığı salatası, bir gece önceden hazırladığım naneli …