Son Konular

BSH Türkiye, Mesleki Eğitime Üzerine Yeni Bir Laboratuvar Daha Kurdu

Credits
1.259.606
tosi-projesi-kapsaminda-sisli-de-egitim-18768697_amp.jpg

BSH Türkiye, sanayinin sürdürülebilir gelişimi ve nitelikli insan kaynağı için mesleki eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Şirket, 2011 yılında başlattığı Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği (TOSİ) programı ile Türkiye genelinde gençlere sektörle doğrudan etkileşim ve uygulamalı öğrenme fırsatları sunuyor.

Bu proje kapsamında, beyaz eşya ve küçük ev aletleriyle donatılmış sınıflar ve teknik laboratuvarlar oluşturularak gençlerin mesleki gelişimine ve istihdam olanaklarına katkı sağlanıyor. Son olarak İstanbul Şişli Hamza Saruhan Mesleki Eğitim Merkezi'nde kurulan yeni eğitim laboratuvarı, öğrencilere beyaz eşya teknolojisi üzerine pratik deneyimler sunuyor.

BSH Türkiye'nin TOSİ programı, gençleri sektöre hazırlarken aynı zamanda onlara teknik beceriler kazandırarak geleceğe yönlendiriyor. Şirket, teknik liselerdeki atölyeleri yenileyerek öğrencilere son teknoloji BSH cihazlarıyla destek oluyor ve öğretmenlere teknik eğitimler vererek eğitim kalitesini artırıyor.

Proje kapsamında seçilen okullar, yüksek teknisyen ihtiyacının yoğun olduğu bölgelerden seçilerek modern laboratuvarlar ve uygulamalı eğitim imkanlarıyla donatılıyor. BSH Türkiye'nin bu sürdürülebilir yatırımı, Türkiye beyaz eşya sektöründe nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılayarak stratejik bir rol üstleniyor.

Erdal Yılmaz, Sinop'un İlk Süper Lig Hakemi Olma Yolunda

1. Konular

1. 1.282.877
  2. Mesajlar

1. 1.683.788
  3. Kullanıcılar

1. 32.218
  4. Son üye

Geri
Üst Alt