Modoratör
Efsanevi Üye
BTK Akademide neler var?
BTK Akademi'ye Hoş Geldiniz!
- Blok Zinciri.
- İş Zekası ve Raporlama.
- Mobil Uygulama.
- Oyun Geliştirme.
- Programlama Dilleri.
- Veri Bilimi.
- Veritabanı
- Yazılım Testi.
Ismek belge veriyor mu?
Ismek belge veriyor mu?
Bu eğitimlerin bir kısmı kursiyerlere MEB onaylı sertifika alma imkanı sunarken, diğer eğitimlerin tamamında Enstitü İstanbul İSMEK sertifikası veriliyor.
BTK eğitim Nasıl Alınır?
Buradan anlaşılacağı üzere BTK Akademiden sertifika almak için sadece Online eğitim yeterli olmuyor. Canlı olarakta BTK Akademinin belirlediği sınıflarda bulunmanız gerekiyor. Bu durumda özellikle sertifikayla ilgilenmeyen ama kendini geliştirmek isteyen yazılımcı adayların online eğitime kendini vermesi bekleniyor.
BTK Akademi kaç yaş için?
BTK Akademi kaç yaş için?
10 – 14 yaş grubu çocuklar katılabilir. BTK Akademi eğitim faaliyetleri kapsamında, çocuklara yönelik "Teknoloji Kampı" Kurumumuz uzmanlarınca 20 Ekim 2018 – 06 Ocak 2019 tarihleri arasında BTK Merkez Bina yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.
BTK Akademi nedir nerelerde kullanılır?
Kampanyaya kayıt olan faturalı abonelere, kampanya kapsamında BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr yönüne) kullanımlarında her fatura dönemi geçerli olacak şekilde aylık yurt içi 6 GB mobil internet hakkı ücretsiz sunulacaktır.
BTK Akademi nedir ne işe yarar?
BTK Akademi nedir ne işe yarar?
Teknoloji dünyasının güncel bilgisini kendini sürekli yenileyen eğitim anlayışıyla halka aktarmayı amaçlayan bir eğitim merkezidir. "Bilginin Adresi" sloganıyla yola çıkan BTK Akademi, özellikle bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu dijital eğitim portali ile tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflemektedir.
Ismek uzaktan eğitim sertifika veriliyor mu?
İSMEK Uzaktan Eğitim Sonrası Sertifika Verilecek mi? Eğitimi başarıyla tamamlayanlar İsmek, Milli Eğitim Bakanlığı ve hatta uluslararası geçerliliği bulunan sertifikalara sahip olabilirler. Yani bu normal kurs merkezlerinde yer alan eğitimlerden pekte farkı yoktur.
Ismek sertifika ne zaman verilir?
Ismek sertifika ne zaman verilir?
İSMEK Sertifikaları Ne Zaman Verilir? Planlanan eğitim tarihlerinde devamsızlık yapmadan eğitimini tamamlayan, başarı gösteren eğitim türüne göre Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika ya da İSMEK Katılım Belgesi verilmektedir.
1 milyon istihdam projesi sertifika nasıl alınır?
Adaylar, "https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/login” adresinden uygulamaya girerek, sisteme yüklü derslere kaydolacak. Projenin bir başka ayağıyla da online bilgi teknolojileri eğitimi sunulurken, eğitimlerin verileceği BTK Akademi uygulamasına, "https://www.btkakademi.gov.tr/portal/ adresinden erişilebilecek.
1 milyon istihdam projesi ücretli mi?
1 milyon istihdam projesi ücretli mi?
Adaylar ve işverenler projeye "https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/” adresinden ücretsiz ve koşulsuz kaydolabiliyor.
BTK nasıl üye olunur?
Proje kapsamında, bir başka uygulama olan BTK Akademi uygulaması da online bilgi teknolojileri eğitim hizmeti sunacak. https://www.btkakademi.gov.tr/portal/ adresinden erişilecek olan uygulamada kullanıcılar e-devlet bilgileri ile giriş yaparak sistemde yüklü olan derslere kaydolup, takip edebilecekler.
BTK 1 milyon istihdam ne demek?
BTK 1 milyon istihdam ne demek?
2023 yılına kadar Bilgi Teknolojileri alanında 1 milyon vatandaşın yetiştirilmesi hedefleniyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından oluşturulan proje, sektörün bilgi teknolojileri personeli ihtiyacına büyük oranda karşılık verecek bir çalışma olarak tasarlandı.
BTK Akademi 6 GB internet nerelerde kullanılır?
BTK interneti ne işe yarar?
BTK interneti ne işe yarar?
Ülkemizde daha çok yazılımcı yetişmesine destek olmak amacıyla, BTK Akademi eğitim portalına yönelik kullanımlar için aylık 6 GB cepten internet hediye! BTK Akademi'nin online eğitim portalından yararlanmak artık çok kolay!
BTK Akademi nedir ücretli mi?
Kullanıcılar btkakademi.gov.tr adresine giriş yaptıklarında, online yazılım, programlama, siber güvenlik, dijital tasarım, kişisel gelişim, güvenli internet, telekominikasyon, regülasyon, sertifika programları gibi kategorilerdeki eğitimlere ücretsiz bir şekilde ulaşabilecek.