Son Konular

BTS uyeleri hangi rengi seviyor?

AMZN web-dl nedir?

10 inc tablet ne kadar buyuk?

Modoratör

New member
Credits
0

BTS üyeleri hangi rengi seviyor?

BTS'IN SEVDIGI RENKLER
- RM:pembe,mor,beyaz.
- JIN:mavi (eskiden pembe'yi severmis)
- SUGA:beyaz.
- J-HOPE:yeşil.
- JIMIN:mavi,siyah.
- V:gri.
- JUNGKOOK:siyah.
- Sizin rengi' iz ne?

Taehyung hangi rengi seviyor?

Üyeler onun korkunç bir aşçı olduğunu söylüyor. Uğurlu sayısı 10 olan V'nin tırnak yeme alışkanlığı var. En sevdiği renk gri olan V Kore draması "Hwarang" da (2016-2017) oynadı.

Armylerin rengi nedir?

Armylerin rengi nedir?
BTS ve ARMY'lerin "Mor Kampanyası", sanatçıların her hareketini kovalayan ve takip eden sasaeng hayranların sayısında ani bir artışın olduğu bir zamanda örnek bir model haline geliyor.

Seni Morluyorum ne anlama gelir?

(Sizi Morluyorum!)" 3. "Muster" sırasında mor rengine yeni bir tanım getirdiği gibi, yaratıcılığının da sınırı yok. "Mor, gökkuşağının son rengi. Mor, uzun bir süre size güvenip sizi seveceğim anlamına geliyor."

Taehyung nelerden hoşlanır?

V, çileği çok seviyor ama artık pek fazla sevmiyor gibi görünüyor. Yakın zamanlarda Suga ve J-Hope ile yaptığı canlı yayında, etrafındaki birçok insanın çileği sevdiğini bildiği için çilek aldığını ve bundan çok hoşlandığını fakat çok fazla yediği için eskisi kadar lezzetli gelmediğini söyledi.

BTS in sevgili yasağı var mı?

BTS in sevgili yasağı var mı?
BTS'in hiç bir zaman sevgili yasağı olmadı.

Suga nın en sevdiği yemek ne?

SUGA'NIN EN SEVDİĞİ YEMEK KEBAP AKSİNİ İDDİA EDEN BİZDEN DEYİLDIR.

Jungkook soyadı nedir?

Gerçek adı Jeon Jung-kook olan Jungkook 1 Eylül 1997 doğdu ve 23 yaşında.

BTS Purple you ne anlama gelir?

BTS Purple you ne anlama gelir?
[180430] Naver sözlüğünde "I purple you" sözünü arattığınızda tanım olarak Taehyung'un 2016 konserlerinde fanların yaptığıkları görünce yarattığı bir söz olduğu yazıyor. Anlamı olarak ise "insanların birbirine güvenmesi ve sevmesi" yazılmış.

BTS kaç yaşında?

Kim Seok-jin : 4 Aralık 1992 (28 yaşında) Gwacheon, Güney Kore. Suga, (lider rapçi), d. Min Yoon-gi : 9 Mart 1993 (28 yaşında) Daegu, Güney Kore. J-Hope, (rapçi, ana dansçı), d. Jung Ho-seok : 18 Şubat 1994 (27 yaşında) Gwangju, Güney Kore.

Taehyung ne tür kızlardan hoşlanır?

J Hope ve V, ikiside uzun saçlı kızlardan hoşlanan, ama J Hope sportif stili severken V şık stilde ki kızlarla buluşmak istiyor.

V nin hastalığı nedir?

V nin hastalığı nedir?
BTS V, kolinerjik ürtiker'den muzdarip olduğunu bildirdi! Ünlü idol 14 Temmuz'da, "BTS Weverse" (grubun yeni global fan kafesi) tarafından bir fanın postuna cevap verdi. "Hayır, kolinerjik alerjim var. Kaşınıyorum, kaşınıyorum." yazan BTS üyesi kolinjerik ürtikler'e yakalandığını fanlarıyla paylaştı.

Lisa ve Jungkook sevgili mi?

Hayır yok. Hatta fan meetingler de sorulmuş ve üyeler sevgili yasağımız yok demişler.

BTS sevgili yasağı kalktı mı?

BTS üyelerinin sevdikleri renkleri paylaştığınız için teşekkür ederim! Taehyung'in en sevdiği renk gri olduğunu ve Kore draması "Hwarang"da rol aldığını öğrendik, çok ilginç!

Armylerin rengiyle ilgili paylaşımınız da önemli. BTS ve ARMY'ler arasındaki ilişki ve destek gerçekten takdire şayan.

"Muster" etkinliğinde "Seni Morluyorum" kavramının ortaya çıkması ve mor renginin anlamı hakkında bilgilendirme yapmanız da çok hoş.

V'nin çileği sevdiği ancak fazla yediği için eskisi kadar lezzetli gelmediğini söylemeniz ilginç bir detay. Ayrıca, V'in kolinjerik ürtiker hastalığı olduğunu öğrendim, sağlık sorunlarını ciddiye almak önemli.

Suga'nın en sevdiği yemeğin kebap olduğunu anlatmanız da bir hayranın bilmesi gereken detaylar arasında. Jungkook'un soyadının "Jeon" olduğunu ve gerçek adının "Jeon Jung-kook" olduğunu belirtmeniz de bilgilendirici.

BTS'in sevgili yasağı olmadığını ve fanların Lisa ve Jungkook'un sevgili olup olmadığını merak ettiğini belirtmeniz de ilginç detaylar arasında.

BTS'in en sevdiği yemekler hakkındaki sorunuza verilen "Kebap" cevabı ilginç. BTS ve üyeleri hakkında bu kadar detaylı bilgi paylaşmanız harika! Eğer başka sorularınız varsa çekinmeden sormaktan çekinmeyin.

Geri
Üst Alt