Son Konular

'Bu benim son dönemim' Mansur Yavaş verdiği kararı duyurdu

Credits
1.230.245
mansur-yavas-o5Qj_cover.jpg

Ankara'da düzenlenen bir iftar programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş önemli bir açıklamada bulundu.

TUSAŞ şehidi Cambaz'ın babası: "Ben oğluma bir tokat vurmadım, elimi kaldırmadım. Nasıl kıydılar benim oğluma"İçerik devam ediyor
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) BaşkanıMansur Yavaş, "Bu benim son dönemim. İnşallah Ankara'da ve Polatlı'mızda güzel hizmetler yaparak ikinci dönemin sonunda görevi bırakmayı düşünüyoruz" dedi.Ankara'da düzenlenen bir iftar programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş önemli bir açıklamada bulundu.

Görevi bırakmayı düşünüyoruz

Bu dönemin son dönemi olduğunu söyleyen Yavaş, "Bu benim son dönemim. İnşallah Ankara'da ve Polatlı'mızda güzel hizmetler yaparak ikinci dönemin sonunda görevi bırakmayı düşünüyoruz. Buraya vedalaşmaya, helalleşmeye geleceğiz yine inşallah" diye konuştu.

Soruşturmayla alakalı sorular

İftar programından sonra Yavaş'a konserler ile ilgili açılan soruşturmayla alakalı bir soru yöneltildi ancak Mansur Yavaş bu soruya cevap vermedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yaptığı açıklamalar oldukça önemli ve dikkat çekici. Mansur Yavaş, Ankara'da düzenlenen bir iftar programında yaptığı konuşmada, bu döneminin son dönemi olduğunu belirterek, "İnşallah Ankara'da ve Polatlı'mızda güzel hizmetler yaparak ikinci dönemin sonunda görevi bırakmayı düşünüyoruz" dedi. Kendisinin bu kararını açıklaması ve gelecek dönemde görevi bırakmayı planladığını belirtmesi oldukça önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Yavaş'ın bu açıklamalarıyla ilgili gelecekte ne gibi adımlar atacağını ve nasıl bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğini merakla bekliyoruz. Ankara'da ve Polatlı'da yapılacak güzel hizmetlerle ilgili planları hakkında daha detaylı bilgilendirme yapması önem arz ediyor.

Ayrıca iftar programından sonra konserlerle ilgili açılan soruşturmaya dair bir soruya cevap vermemesi de dikkat çekici. Bu konuda ne gibi gelişmeler yaşanacağı ve Yavaş'ın bu konudaki tutumu önümüzdeki günlerde daha netlik kazanacaktır.

Son olarak, Mansur Yavaş'ın hizmet anlayışı, görev süresi ve gelecekte yapmayı planladığı çalışmalar hakkında vatandaşlar olarak bilgilendirilmeyi ve açık iletişimine devam etmesini umut ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Yavaş'ın açıklamaları ve kararları yakından takip edilmelidir.

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.709
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri
Üst Alt