Modoratör
Efsanevi Üye
Bu durum kahverengi göze neden olur?
Göz renginin çalışma şeklinden dolayı, genlerden biri kahverengi göz oluşturabilecekse mavi göze neden olan diğer gene baskın olması beklenir. Aslında bu durum, tam da eski modelde yeşil gözün başına gelen durumdur. Kahverengi gen, yeşil gene baskın olduğundan sonuç kahverengi göz olur.
Kadınlarda kahverengi akıntı görülebilmektedir.?
Vajinada kahverengi akıntı kadınlarda adet dönemlerinde olağan olarak görülebilmektedir. Kadınlarda görülen akıntılar arasında kahverengi renkte akıntı da sıklıkla merak edilen bir konudur.
Kadınlarda kahverengi akıntı oluşumu?
Kadınlarda kahverengi akıntı oluşumu?
Kadınlarda adet görüldükten sonra meydana gelen kahverengi akıntı oluşumu ve olası nedenleri sıklıkla merak edilmektedir. Vajinal akıntılar arasında yer alan ve kahverengi renkte olan bu akıntı kadınlarda farklılık gösterebilir.
Adet dönemlerinde görülen kahverengi akıntı?
Adet dönemlerinde görülen kahverengi akıntı?
Vajinal akıntılar arasında yer alan ve kahverengi renkte olan bu akıntı kadınlarda farklılık gösterebilir. Adet dönemlerinde görülen kahverengi akıntı her zaman ciddi bir sorun veya hastalık belirtisi olarak değerlendirilmemelidir. Kahverengi akıntı kesin bir gebelik bulgusu da değildir.
Peki, kahverengi ve mavi genler nelerdir?
Kahverengi gen, yeşil gene baskın olduğundan sonuç kahverengi göz olur. Bu iki gen, açık renk gözlü anne-babaların koyu renk gözlü çocukları olmasını açıklayabilir çünkü iki genin de çalışmak için birbirlerine ihtiyaçları vardır ve mavi tiptekiler çalışmayan (kırık) genlerdir.
Peki, iki ebeveynin gözleri kahverengi olur mu?
Birçok insan, genetiği çok tekdüze zanneder: iki ebeveynin gözleri "baskın" olarak bilinen kahverengi ise, çocukları da öyle olmak zorundadır diye düşünürler. Ancak ikisi de mavi gözlü gibi "çekinik" bir renkteyse, yavrular da mavi göz rengine sahip olabilir diye düşünürler.
Ben kahverengi gözlü olduğumdan bahsediyorum.?
Ben kahverengi gözlü olduğumdan bahsediyorum.?
İlk olarak mavi, yeşil ve ela gözlülerden özür dilemek istiyorum sürekli kahverengi gözler ile ilgili makyaj tüyoları yazdığım için ama söz en yakın zamanda diğer göz renkleri ile ilgili de yazacağım

Peki, kahverengi gözlü çocuklar kahverengisi gözlü oluyor?
Peki, kahverengi gözlü çocuklar kahverengisi gözlü oluyor?
lakin ki öyle değildir. renkli gözlü insanların da kahverengi gözlü çocukları olabilmektedir ve bu sanıldığı gibi sütçü faktöründen kaynaklanmamaktadır. özellikle dizilerde, filmlerde çokça eleştirilen bir durumdur. anne baba mavi/yeşil gözlü, çocukları nasıl kahverengi gözlü oluyor?
Bir kahverengi gözlü çiftten doğan yeşil gözlü çocuk?
kahverengi gözlü çiftten doğan yeşil gözlü çocuk bildirdi. normaldir. kahverengi göz rengi baskın gendir. eğer aile içinde öyle ya da böyle bir kahverengi gözlü varsa, bir şekilde bu yeni nesillere yansıyacaktır. mendel kanunlarını bir inceleyiniz…
Bu makalede kahverengi gözlü anne-babaların nasıl sahip olabileceğini açıklayacağız?
Bu makalede özellikle, mavi gözlü anne-babaların kahverengi gözlü bir çocuğa nasıl sahip olabileceklerini mantıklı ve bilimsel bir şekilde açıklayacağız. Türkiye'de ve Dünya'nın sayısız ülkesinde göz renkleri, Mendelyen özellikte genetiğe örnek olarak gösterilir.