Son Konular

"Buca Onat Tüneli İnşaatı Evlere Hasar Veriyor!"

Credits
1.259.606
white.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü Buca Onat Tüneli inşaatı, Konak ilçesi Atamer Mahallesi'nde Ersen (31) ve Fahriye Kılıç (28) çiftinin evinin duvarını yıktı. Yapım çalışmaları devam ederken, genç anne Kılıç, 2 yaşındaki çocuğunu uyutmaya çalışırken duvarın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Bu olay, mahalle sakinlerinde büyük endişe yarattı.

Korku dolu anları anlatan Kılıç, "Duvar aniden yıkıldı ve o günden beri kabuslarımı yaşıyorum. Sürekli evin yıkılacağı korkusuyla yaşıyoruz. Belediye yetkilileri bize destek olacağını söyledi ama şu ana kadar hiçbir yardım gelmedi. Eşim işsiz, zor durumdayız ve artık çözüm bekliyoruz." diyerek yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Aynı mahallede yaşayan Sezgin Demir (35) ise tünel inşaatının neden olduğu korkunç durumu şu sözlerle anlattı: "Evleri yıkılan insanlar, 'Evimden asla ayrılmam' diyor. Durum gerçekten vahim. Bazı evler kayıyor, duvarlar çatlıyor. Ben de evimi terk etmek zorunda kaldım."

Diğer bir mahalle sakini ise duvarlarının çatladığını ve evinin tehlikede olduğunu dile getirerek, "Artık dayanacak gücüm kalmadı, belediyeden acil çözüm bekliyorum." dedi. Buca Onat Tüneli inşaatı devam ederken, mahalle sakinleri endişe içinde bekleyişlerini sürdürüyor.

"Yeni Litvanya Büyükelçisi Esra Toplu'nun Sıra Dışı Hikayesi!"

Muşspor'da Düğün ve Transfer İmzaları Aynı Gün Atıldı

1. Konular

1. 1.282.868
  2. Mesajlar

1. 1.683.692
  3. Kullanıcılar

1. 32.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt