Son Konular

Bulut kimdir?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Bulut kimdir?

Hakkı Bulut (d. 3 Şubat 1945, Mazgirt, Tunceli), Türk arabesk şarkıcısı-şarkı yazarı, müzik yapımcısı, öğretmen ve oyuncudur….
Hakkı Bulut
Diğer adları | Hakkı Baba
Doğum | 3 Şubat 1945 Aktarla, Mazgirt, Tunceli
Başladığı yer | Türkiye
Tarzlar | Arabesk, Türk Halk Müziği

Hakkı Bulut hayatta mı?

Hakkı Bulut 3 Şubat 1945 tarihinde Tunceli ili, Mazgirt ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul 5. sınıfa kadar doğduğu köyde, ortaokul 1. sınıfı Tunceli'de, 2. sınıfı Mazgirt'de okudu. Daha sonra Adana'ya göçtü ve ortaokul 3. sınıfı da Ceyhan'da bitirdi.

Fatih Bulut kaç yaşında öldü?

Fatih Bulut kaç yaşında öldü?
Fatih Bulut
Doğum | 1984 (37-38 yaşında) Kayseri, Türkiye
Tarzlar | Pop • Folk rock
Meslekler | Müzisyen
Etkin yıllar | 2019-günümüz

Hakkı Bulut ne zaman ünlü oldu?

Hakkı Bulut ne zaman ünlü oldu?
Sanatçı bu yıllarda yaptığı başta Ben Buyum, Falcı, Ben Köylüyüm, Dokunmayın Dünyama gibi eserlerle bugünkü arabesk müziğinin ilk temellerini 1969 yıllarında atanlardan biri olarak bugüne kadar 18 45'lik plak, 58 albüm çalışmasına imza attı. 900 eserinin beste ve güftesi kendisine ait olan sanatçı 6 Altın Plak, 1 Altın …

Erol Bulut memleketi neresi?

Erol Bulut
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi | 31 Ocak 1975
Doğum yeri | Bad Schwalbach, Batı Almanya
Boyu | 1,83 m (6 ft 0 in)
Mevkii | Sol bek

Hakkı Bulut kaç ya?

ÖZEL YAŞAMI. 1945 doğumlu olan Hakkı Bulut, 2021 yılı itibarıyla 76 yaşındadır.

Hakkı Bulut kurt mu?

Hakkı Bulut kurt mu?
İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Ben Tövbemi Geri Aldım, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların bestekarıdır. Hakkı Bulut, 3 Şubat 1945 tarihinde Tunceli, Mazgirt, Aktarla Köyünde doğmuştur. Köyünün tamamı Alevidir. İlkokulu doğduğu köyde okuduktan sonra Ortaokul 1. sınıfı Tunceli'de, 2. sınıfı Mazgirt'de okudu.

Fatih Bulut kim meşhur etti?

Fatih Bulut kim meşhur etti?
İlk olarak ünlü oyuncu İrem Sak'ın sosyal medya hesabından şarkısının bir bölümünü paylaşmasının ardından tanınan Fatih Bulut, 'Uykular haram oldu. Çok Sevdim Yalan Da Oldu' şarkısıyla binlerce kişiye ulaştı.

Hakkı Bulut nasıl ünlü oldu?

Hakkı Bulut 1967 yılında ilk albümü Leyla'yı çıkardığında Orhan Gencebay ile Arif Sağ onun arkasında saz çalmıştır. 1969 yılında Adana'da yapılan Altın Ses müsabakasında 1. olarak ilk plak çalışmasına başladı. İlk bestesi 1969 yılında yaptığı "İkimiz Bir Fidanız" oldu.

Erol Bulut Trabzonlu mu?

Erol Bulut 30 Ocak 1975 tarihinde Almanya Bad Schwalbach şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Bulut, futbol hayatına Almanya'da Frankfurt takımı alt yapısı ile adım atmıştır. Fenerbahçe formasını 1995 – 1999 yılları arasında giymiştir.

Erol Bulut hangi oyuncuyu kastetti?

Erol Bulut hangi oyuncuyu kastetti?
Sosyal medyadaki iddialara göreyse, Bulut'un Tayfur Bingöl'ü kastetti. Bulut, Aytemiz Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde Tayfur'u bir süre sonra oynatmamış ve oyuncu devre arasında Bursaspor'a kiralanmıştı.

Hakkı Bulut, Türk arabesk şarkıcısı-şarkı yazarı, müzik yapımcısı, öğretmen ve oyuncudur. Diğer adıyla Hakkı Baba olarak da bilinen sanatçı, 3 Şubat 1945 tarihinde Mazgirt, Tunceli'de doğmuştur. Müziğe olan ilgisiyle tanınan Hakkı Bulut, Arabesk ve Türk Halk Müziği tarzlarında eserler vermiştir.

Hakkı Bulut hakkında yapılan bir bilgiye göre, 2021 yılı itibarıyla 76 yaşındadır. Müzik kariyerine 1967 yılında ilk albümü "Leyla"yı çıkararak başlayan Hakkı Bulut, bugünkü arabesk müziğinin temellerini atan sanatçılardan biridir. Birçok şarkıya beste ve güftesini kendisi yazmış olan Bulut, 6 Altın Plak ve 1 Altın Plak ödülü almıştır.

Erol Bulut ise futbolcu ve teknik direktördür. 31 Ocak 1975 tarihinde Almanya'nın Bad Schwalbach şehrinde doğan Erol Bulut, aslen Trabzonlu olup futbol kariyerine Almanya'da başlamıştır. Erol Bulut, Fenerbahçe formasını 1995-1999 yılları arasında giymiştir.

Şu ana kadar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda, Hakkı Bulut'un hayatta olduğunu ve Erol Bulut'un Trabzonlu olduğunu belirtebilirim. Ayrıca Fatih Bulut'un 37-38 yaşlarında olduğunu ve Hakkı Bulut'un 76 yaşında olduğunu ifade edebilirim.

Doguma bir kac gun kala belirtiler?

Kuzey Ege nereleri kapsiyor?

1. Konular

1. 1.281.965
  2. Mesajlar

1. 1.680.682
  3. Kullanıcılar

1. 31.923
  4. Son üye

Geri
Üst Alt