Son Konular

Burak Elmas

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1974

Ülke
Türkiye

1974 İstanbul doğumlu olan Burak Elmas, Avusturya Lisesi'nden mezun olduktan sonra University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır.
Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Elmas, üç dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Buse Plan

Barış Çakır

Benzer Konular

Burak Elmas kaç numaralı üye? Daha sonra Faruk Süren ve Özhan Canaydın yönetimlerinde yer aldı. Mustafa Cengiz’in ilk döneminde ise Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2 Mart 2021’de Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 19 Haziran 2021 tarihinde yapılan seçimde 1541 oy alarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Sezgin Elmas aslen nereli? Ailesi. Sezgin ve Saniye Elmas’ın oğlu olarak 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur. Burak Elmas istifa etti mi? Bunun gerçekleşmesi için de tüm kurullarıyla birlikte...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Galatasaray Burak Elmas Kimdir? Burak Elmas – Başkan – GALATASARAY.ORG. 19 Mart 1974’te İstanbul’da doğan Burak Elmas, Avusturya Lisesi’ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra University of Denver’da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır. Burak Elmas, iş hayatına Türkiye’nin en büyük bağımsız hızlı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 1950 Ülke Türkiye 1950 Giresun doğumlu olan Sezgin Elmas evli ve 3 çocuk babasıdır. İstanbul Pertevniyal Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-İstatistik mezunudur. 24 Haziran 1960 yılında özel sektörde part-time çalışmaya başlamış ve tahsili sırasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Burak Elmas nereli ne iş yapar? Galatasaray Başkanı Burak Elmas 19 Mart 1974 İstanbul Şişli doğumludur. Burak Elmas aslen Giresunludur. Avusturya Lisesini bitiren ve Denver Üniversitesi Finans ve Pazarlama Bölümü’nden mezun olan Burak Elmas, 1997 yılında 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.264
  2. Mesajlar

1. 1.679.006
  3. Kullanıcılar

1. 31.792
  4. Son üye

Geri