Modoratör
New member
Burgan Bank güvenilir bir banka mı?
Burgan Bank son derece güvenilir bir bankadır. Bünyesinde 1004 kişi çalışmakla birlikte 35 şubeye sahiptir. Banka'nın Türkiye genel müdürlüğü Sarıyer'de bulunmaktadır. Sahibi ise Burgan Grup'un Yönetim Kurulu Başkanıdır.Bulgar Bank kime ait?
Bulgar Bank kime ait?Burgan Bank Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde faaliyet gösteren Kuveyt merkezli Burgan Bank Grubu'nun bir iştirakidir. Burgan Bank Grubu, bankanın Eurobank ve Tekfen Holding'e ait olan hisselerini 21 Aralık 2012 tarihinde satın alarak yüzde 99.26 payla ana hissedar oldu.
Burgan Bank battı mı?
Burgan Bank battı mı?Karadeniz Ereğli'de uzun yıllardır faaliyetine devam ve yüzlerce müşterisi olan Burgan Bank kapanıyor. Şubenin tüm müşterileri mevduatları ve kredileri ile birlikte Adapazarı Şubesine devir ediliyor. Aralık ayı sonunda resmi olarak kapatılacakolan banka şubesinin müşterileri şaşkın ve ne yapacaklarını bilemez durumda.
Burgan Banka para yatırılır mı?
ON hesabınıza nakit olarak para yatırmak istediğinizde ATM ağımızdan yararlanabilirsiniz. Burgan Bank ATM'lerinin yanı sıra para yatırma işlemi için İş Bankası Bankamatiklerini ve TEB ATM'lerini de kullanabilirsiniz. Bu ATM'lerde yapacağınız para yatırma işlemleri tamamen ücretsiz!Burgan Bank hangi bankayla anlaşmalı?
Burgan Bank hangi bankayla anlaşmalı?Türkiye genelindeki tüm İş Bankası Bankamatikleri ve TEB ATM'lerinden ücretsiz olarak TL para çekip yatırabilir, bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Ayrıca Halkbank ve TEB ATM'lerinden kredi ödemelerinizi de müşteri numaranızla birlikte kartsız işlemler menüsünden ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Serhan Taylan Kimdir?
Serhan Taylan Kimdir?Bankacılık ve yatırım sektöründe 25 yıla yakın sürede birçok farklı pozisyonda görev alan Serhan Taylan, Burgan Yatırım'ın yeni Genel Müdürü oldu. Ekim 2020 itibarıyla bayrağı devralan Taylan, şirketin büyümesi, verimlilik ve tüm süreçlerin yönetilmesinden sorumlu olacak.
E Hakan Eminsoy kimdir?
Günümüzde de şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Eminsoy, aynı zamanda Tosyalı Holding, Aksigorta ve CarrefourSA Türkiye'nin Yönetim Kurulu üyesidir. E. Hakan Eminsoy, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.Finans kime ait?
Finans kime ait?QNB Finansbank, 1987 yılında Hüsnü Özyeğin tarafından kurulan ve günümüzde QNB Grup yönetiminde olan bir mevduat bankası.
Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç kimdir?
Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç kimdir?"1968 yılında doğan A. Murat Dinç, İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Exeter Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansı yaptı. Çalışma hayatına 1992 yılında Koç Grubu'nda başlayan Dinç, 1996 yılında Garanti Bankası'nda bankacılık kariyerine adım attı.