Son Konular

Bursa ve Çevresinde YKS Alan Yeterlilik Testi Heyecanı Başladı!

Credits
1.233.671
white.jpg

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), Bursa'da başladı ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile diğer sınav merkezlerinde yoğun bir katılım yaşandı. Sınav öncesinde kimlik ve belge kontrolleri yapılarak adaylar sınav salonlarına alındı. Sınavın başlamasıyla birlikte veliler, kamp sandalyelerinde veya kaldırımlarda beklemeye başladılar.

Eskişehir'de de Anadolu Üniversitesi ve diğer okullarda sınavın gerçekleştiği gün, yoğun bir kalabalık oluştu. Sınav salonlarına alınmadan önce adayların kimlik ve belgeleri kontrol edildi. Adayların yakınları ise dışarıda beklemeyi tercih ettiler.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve diğer okullarda da sınav öncesi yoğunluk yaşandı. Adaylar, kimlik ve diğer belgeleri kontrol edilerek sınav salonlarına alındı. Bazı aileler çocuklarıyla birlikte kamp sandalyeleri kurarak beklemeyi tercih ettiler.

Çanakkale'de de sınavın yapılacağı okulların önünde öğrenciler ve velilerin yoğun bir şekilde bulunduğu gözlemlendi. Kontrollerin ardından adaylar sınav salonlarına alındı ve veliler dışarıda beklemeye başladılar.

Yalova'da da YKS'nin AYT oturumu için adaylar sınav merkezlerine geldi ve güvenlik önlemleri alındıktan sonra sınav salonlarına alındılar. Aileler heyecanla çıkış saatini beklerken, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı belirtildi.

Fransa'da Camide Bıçaklama Şüphelisi Psikiyatri Merkezine Yönlendirildi

Samsun'da Genç Sürücü Ölümle Sonuçlandı: Acı Haber!

Benzer Konular

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT), Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de başladı. Adana'da adaylar, sınav için okullara giderken Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen AYT'ye giriş yaptılar. Kimlik ve sınav giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
ÖSYM tarafından düzenlenen ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) İstanbul'da başladı. Adaylar sabah erken saatlerde sınav merkezlerine gelerek heyecanla sınavlarını beklemeye başladı. Sınav öncesinde gerekli kontroller yapıldıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Yalova'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bursa Uludağ Üniversitesi ve diğer sınav merkezlerinde adaylar, sınav öncesinde okul önlerinde toplanarak gergin bekleyişlerini sürdürdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Malazgirt ilçesinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirildi. 2025-YKS'nin TYT oturumu için heyecanla hazırlanan adaylar, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Güneydoğu Anadolu'nun önemli şehirlerinden biri olan Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis'te, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Gaziantep Üniversitesi kampüsünde sınav heyecanı yaşayan öğrenciler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.306
  2. Mesajlar

1. 1.679.039
  3. Kullanıcılar

1. 31.793
  4. Son üye

Geri