haberci
Efsanevi Üye

Bursa'da Kadın ve Köpeği Yolda Saldırıya Uğradı!
Bir sabah, Nilüfer Belediyesi sınırlarındaki Kayapa 30 Ağustos Zafer Mahallesi'nde, Eser Erdem isimli kadın, barınaktan sahiplendiği sevimli köpeğiyle keyifli bir yürüyüşe çıktı. Ancak ne yazık ki, bu huzurlu anlar beklenmedik bir olayla son buldu. Yolda karşılaştığı 2 saldırgan köpeğin hedefi oldular.
Otomobillerin geçişiyle kurtarılan kadın ve yaralanan köpeği hemen hastaneye kaldırıldı. Ardından, tedavileri tamamlandı ve taburcu edildiler. Veterinerdeki kontrollerde, köpeğin ciddi yaralar aldığı ortaya çıktı.
Güvenlik kamerasına yansıyan saldırı anları ise dehşete düşürdü. Eser Erdem, saldırıya uğradığı anları anlatırken büyük bir üzüntüyle, "Köpeğim ölmek üzere, ciddi şekilde yaralandı" dedi.
Erdem, yaşadığı travmatik olayı şu sözlerle anlattı: "Rutin gezim sırasında hiç görmediğim tasmalı köpekler ansızın üzerimize saldırdı. Sahiplerini bulup suç duyurusunda bulundum. Köpeğim ve ben mağdur olduk. Bu köpeklerin etrafta dolaşmasına izin verilemez. Ben sokak hayvanlarını korumaya adamış biriyim. Bu saldırı, beni derinden yaraladı."
Bursa'da yaşanan bu üzücü olay, köpek sahiplerini daha dikkatli olmaya ve evcil hayvanlarını kontrol altında tutmaya teşvik etmeli. Sokak hayvanlarıyla empati kurarak, onları koruma altına almak hepimizin sorumluluğunda.