Son Konular

Bursa'da komşu kabusu: Kapıya hayvan dışkısı bıraktı

Credits
1.258.135
Bursa'da komşu kabusu: Kapıya hayvan dışkısı bıraktı

İnegöl ilçesinde 3 katlı apartmanın zemin katında ikamet eden M.S., üst komşularının kapısına hayvan dışkısı, kızartma yağı bırakıp otomobillerine zarar verdi.Bu konuda yetkililerden çözüm beklediklerini belirten Ali Şen, "Çocuklarımı binaya sokmuyor, küçük kızıma tacizde bulundu." dedi.

68e13d4c85e2f729__w1200xh649.jpg

68e13d5677050624__w1200xh675.jpg

68e13d63e24f7505__w1200xh613.jpg

68e13d66d24d0169__w1200xh1600.jpg

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, Kemalpaşa Mahallesindeki 3 katlı apartmanın zemin katında ikamet eden M.S., iddiaya göre, kendi tuvalet giderinin komşuları tarafından bilinçli olarak tıkatıldığını iddia ederek komşularına zulmetmeye başladı.

Olayda, apartmanın 3. katında ikamet eden Ali Şen ile zemin katta ikamet eden M.S. isimli şahıs arasında 3 yıldır süren hukuk mücadelesi, ilginç olayların yaşanmasına da sebep oldu.

KAPISINA KIZARTILMIŞ YAĞ VE HAYVAN DIŞKISI BIRAKTI

Komşusu ile arasında devam eden mahkemeler sebebiyle yaşanabilecek olaylara karşı evinin girişine ve apartmanın üst katına güvenlik kamerası yerleştiren Ali Şen, güvenlik kamera görüntülerini izleyince şok oldu.

Alt komşusu M.S.'nin geceleri park halinde araçlarına zarar verdiğini gören Şen, kapısına ise M.S.'nin kızartılmış yağ ve hayvan dışkısı attığını görünce neye yapacağını şaşırdı.

"BİR TÜRLÜ SONUÇ ALAMIYORUZ"

Karakola giderek şahıs hakkında defalarca şikayetçi olduklarını söyleyen Şen,"Elimizde güvenlik kamera görüntüleri olmasına rağmen bir türlü sonuç alamıyoruz"dedi.

"KÜÇÜK KIZIMA TACİZDE BULUNDU"

Bu konuda yetkililerden çözüm beklediklerini belirten Ali Şen, şöyle dedi:

"KOMPLE APARTMAN OLARAK BU KİŞİDEN ŞİKAYETÇİYİZ"

Eşi Nevin Şen ise, şöyle dedi:

"MAHALLE DE KOMŞULAR GÖRMÜŞ YUMURTA ATARKEN"

"HEP TAHRİK EDİCİ CEVAPLAR, KÜFÜRLER"

Apartman sakinlerinden Tuba İrtegün ise"Benim de arabama zarar verdi, kamera kayıtlarında da var. Artı olarak evin kapısına yağ dökmesi, yumurta kırması gibi olaylar oldu. Gece özellikle geç saatlerde 11-12'den sonra alttan yüksek sesle vurmaları var. Onun haricinde her şey kayıtlarda var zaten. Çok iletişime geçilmiyor çok sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum bu konuda, iletişim yok. Hep tahrik edici cevaplar, küfürler ya da saldırılsın diye bir şeyler yapıyor. Kameralar var, kameralar oynuyor genelde zaten gelin vurun dövün hani kamera var falan. Kameralara güvenerek bir artistlik yapıyor"diye konuştu.

"KAYINPEDERİNİN ARABASININ ÜZERİNE SU DÖKTÜĞÜNÜ GÖRDÜM GECE SAHUR ZAMANI"

Apartman sakinlerinden Ahmet Örnek,"Komşumuz üstteki komşuları rahatsızlık veriyor devamlı. Arabaları çizmiş, ben çizdiğini görmedim de burada bu komşumun ve kayınpederinin arabasının üzerine su döktüğünü gördüm gece sahur zamanı. Sabaha yakın sahurda kalktığımda burada gördüm. Ne olduğunu anlayamadım. Meğer daha evvel kum dökmüş arabanın üzerine. Sonradan pişman mı olmuş her nedense gelmiş su döküp temizliyor, tam da temizleyememiş. Ben onu gördüm komşularıyla devamlı didiştiğine, takıştığına şahidim, gördüm yani. Görüyorum da. Ses geliyor, binaya vuruyor. Tavana mı vuruyor duvara mı vuruyor bilemiyorum ama gece bize ses bariz geliyor yani"diye konuştu.

M.S.'nin kendisi hakkındaki suçlamalara cevap vermediği öğrenildi.

1. Konular

1. 1.282.774
  2. Mesajlar

1. 1.683.500
  3. Kullanıcılar

1. 32.182
  4. Son üye

Geri
Üst Alt