Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Bursa’da otomobil tırın altına girdi, yaralı sürücü annesini teselli etmeye çalıştı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Bursa'da otomobil tırın altına girdi, yaralı sürücü annesini teselli etmeye çalıştı

İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, otomobilin tırın altına girmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralı sürücü Eray K., hastaneye gelen annesini "Sakin ol anne, ölmedik" sözleriyle teselli etti.

69133ba82b852975__w1200xh886.jpg

69133bab119df856__w1200xh895.jpg

Bursa-Ankara kara yolu Şehitler Mahallesi mevkiinde, saat 14.30 sıralarındatrafik kazasımeydana geldi.

Bursa yönünden İnegöl istikametine giden Eray K. (21) yönetimindeki 16 AHU 252 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu aynı yönde ilerleyen Hayri Y. (60) idaresindeki 06 PIA 96 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, tırın altına girdi.

SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

Kazada sürücü Eray K. ile yanında bulunan Ozan D. (30) ve Latif D. (68) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANNESİNİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Durumunun ağır olduğu öğrenilen sürücü Eray K., hastaneye gelen ve gözyaşlarına hakim olamayan annesini"Sakin ol anne, ölmedik, ölmedik"diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Bölge Trafik ekipleri, kazanın ardından yolu kontrollü olarak trafiğe açarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1. Konular

1. 1.284.183
  2. Mesajlar

1. 1.687.375
  3. Kullanıcılar

1. 32.599
  4. Son üye

Geri
Üst Alt