Buzluktan çıkan şeftali nasıl pişirilir?
Kompostoluk Şeftali Tarifi Nasıl Yapılır? Kışın buzluktan çıkarılan şeftali tencereye alınır. Üzerine şeker ve çok az su koyularak kaynatılır. Afiyetle yenir.
Şeftali konservesi kaç dakika kaynatılır?
Evde yapımı şeftali konservesini kışın pastalarda, tatlılarda kullanabilir veya yemeklerin yanında komposto şeklinde tüketebilirsiniz. Pişme: 25 dk.
Kışlık şeftali konsantresi nasıl yapılır?
Kışlık şeftali konsantresi nasıl yapılır?
Geniş bir tencereye alınan şeftalilerin üzerine şeker eklenir ve fokurdayana kadar pişirilir. Ardından yaklaşık on dk pürüzsüz hale gelene kadar blenderdan geçirilir. Limon eklenip bir taşım daha kaynatılır. Sırada kavanozlama işlemi vardır.
Buzluga seftali konur mu?
Buzluga seftali konur mu?
Kışın isterseniz tatlının üzerinde isterseniz de hoşaf olarak yada reçel hazırlayabilirsiniz. Şeftalilerin kabuklarını soyunuz. İstediğiniz boyutta dilimleyiniz. Poşetlere koyup derin dondurucuya koyunuz.
Kışlık meyve kompostosu nasıl yapılır?
Kışlık Meyve Konservesi Tarifi
- Meyveleri bol su ile yıkayalım.
- Meyveleri ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın.
- Şeftalileri dilim dilim doğrayın.
- Eriklerin kabuklarına iğne ile her yerinden delik açın.
- Hazırladığınız meyveleri kavanozlara yerleştirin.
- Şeker ve suyu derin bir tencereye alarak kaynatın.
Şeftali konsantresi nasil yapilir?
Konsantre Şeftali Suyu Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle şeftaliler güzelce yıkanır, ikiye bölünür, çekirdekleri çıkarılır, gelişigüzel dilimlenir.
- Doğranan şeftaliler tencereye alınır.
- Üstü basıncaya kadar su ilave edilir,

Kışlık şeftali suyu nasil yapilir?
Kışlık şeftali suyu nasil yapilir?

Şeftali püresi nasıl yapılır?
Şeftali püresi nasıl yapılır?
Şeftali Püresi (Bebek Ve Çocuk) Tarifi Nasıl Yapılır?
- Şeftaliyi yıkıyoruz. Kabuklarını soyuyoruz. Cam rende de rendeliyoruz.
- Ara öğün olarak bebek ve çocuklara yediriyoruz. AFİYET OLSUN.