Modoratör
Yeni Üye
C seviyesi ne demek?
C1 İngilizce seviyesi, Avrupa Konseyi tarafından farklı dil seviyeleri için yazılmış bir tanımlama olan Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı'nda (CEFR) beşinci seviyedir. Bu seviye, günlük konuşma dilinde "ileri seviye" olarak adlandırılabilir ve EF SET tarafından da kullanılan resmi seviye tanımlaması da budur.
C2 ingilizce Hangi seviye?
C2 ingilizce Hangi seviye?
Usta kullanıcı (EF SET seviyeleri 71 – 100) Bu seviye, günlük konuşma dilinde "Ben, İngilizce ve Fransızca olmak üzere çift dil konuşuyorum" cümlesindeki anlamıyla "çift dilli" olarak adlandırılabilir. İyi bir eğitim almış olan ve ana dili İngilizce olan bir kişi, teknik olarak C2 seviyesindedir.
YDS 75 Hangi seviye?
KPDS-ÜDS-YDS'nin Avrupa Ortak Dil Çerçevesi Seviyeleri
Avrupa Ortak Dil Çerçevesi Seviyeleri | KPDS-ÜDS-YDS Puanı
A2 | 45
B1 | 60
B2 | 75
C1 | 95
Pre-Intermediate seviye nedir?
Pre-Intermediate seviye nedir?
Pre-Intermediate Seviyesi: Bu grupta bulunan kişiler daha fazla kelime bilgisi ve daha fazla ingilizce kalıbına hakimdir. Bu seviyede olan kişiler ingilizceyi akıcı derecede konuşabilir, karşısındaki kişi ne kadar hızlı konuşursa konuşsun anlayabilir ve rahatlıkla ingilizce kitapları okuyabilir.
B1 seviyesinde İngilizce ne demek?
B1 İngilizce seviyesi, Avrupa Konseyi tarafından farklı dil seviyeleri için yazılmış bir tanımlama olan Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı'nda (CEFR) üçüncü seviyedir. Bu seviye, günlük konuşma dilinde "orta seviye" olarak adlandırılabilir ve bu zaten CEFR'deki resmi seviye tanımlamasıdır.
C1 C2 İngilizce ne demek?
C1 C2 İngilizce ne demek?
Küresel ortak dil olan İngilizce'ye başlayanların bilmesi gerekenlerden birisi de dil seviyeleri. Bu seviyeler Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) tarafından belirlenir. Bunlar A1 (Beginner), A2 (Elementary), B1 (Intermediate), B2 (Upper Intermediate), C1 (Advanced) ve C2 (Proficient) şeklindedir.