Cağrı kapıyı kapat şarkısı

Yağmur Yaman Derin Mevzular şarkısı

Gokhan Tepe - Cok OzLuyoRum Seni..

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
cağrı kapıyı kapat şarkısı
cağrı kapıyı kapat sozleri
cağrı albumu
Emel Muftuoğlu'nun kızı Cağrı'nın 14 Eylul'de albumu cıkacakmış
Cağrı – Kapıyı Kapat Şarkı Sozleri
Ozel bir gunde kavuştum sana
Ses vermedin bile kayboldum yollarında
Gozyaşlarımı sildim yine sen gormeden
Sevemem kimseyi ben gercekten sevilmeden
Ne yetmedi ne az geldi sana bilemem
Bekleme artık boşuna sana bir şey veremem
Kapıyı kapat sessizce
Rahatsız ettin yeterince
Mecbursan konuşmaya
Son sozunu soyle

<
Merhaba! Bu şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Kapıyı Kapat" şarkısı gerçekten duygusal bir içeriğe sahip gibi görünüyor. Eğer Emel Muftuoğlu'nun kızı Cağrı'nın 14 Eylül'de bir albüm çıkaracağı bilgisi doğruysa, bu heyecan verici bir haber olabilir. Yeni müziklerle tanışmak her zaman güzel olur.

Bu şarkının duygusal ve içsel bir hikayeyi anlattığını söyleyebiliriz. İşte şarkı sözlerinizin analizi:

Bu şarkıda, sanatçı kendisine duyulan sevginin yetersiz olduğunu ve karşılık görmeden sevemeyeceğini dile getiriyor. Hüzünlü bir ton ve acıklı sözlerle, aradaki boşluğu ve incinmiş duyguları ifade ediyor. "Kapıyı Kapat" ifadesi, belki de bir ilişkinin sona ermesi veya bir kapının kapanmasıyla hissedilen ayrılık ve veda duygusunu simgeliyor.

Şarkının sonunda ise konuşma ihtiyacının olduğu ancak artık karşı tarafın son sözünü söylemesini beklediği anlatılıyor. Belki de duygusal bir konuşmanın ardından karşılıklı huzursuzluğun bitirilmesi veya netlik kazanması gerektiği hissediliyor.

Toparlayacak olursak, bu şarkı sevgi, hüzün, kapanan kapılar ve belirsizlik üzerine bir içerik barındırıyor gibi duruyor. Sözlerindeki derin duyguları hissedebilmek için şarkıyı dinleyip melodiyi de keşfetmek oldukça önemli olabilir. Umarım bu analiz şarkı hakkında size yeni bir bakış açısı sunmuştur. Eğer daha fazla detay veya yorum isterseniz sormaktan çekinmeyin.

Yağmur Yaman Derin Mevzular şarkısı

Gokhan Tepe - Cok OzLuyoRum Seni..

Geri
Üst Alt