Son Konular

Caldirma nasil yapilir?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Çaldırma nasıl yapılır?

135 tuşlayıp, ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını başına sıfır koymadan tuşlayıp, sonuna # ekleyerek arama tuşuna basabilirsiniz.

Ödeme nasıl atılır?

Mesaj bölümüne gelip 8090'a, "BENIARA" yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak aramak istenen numara yazılarak da mesaj gönderilebilmektedir. Verilen bu hizmetin ücreti ise faturaya 0,80 TL olarak yansımaktadır.

Beni ara nasıl atılır?

Beni Ara talebi göndermek için, cep telefonunuzdan sizi aramasını istediğiniz kişinin numarasını *149*05XXXXXXXXX# şeklinde tuşlayıp, arama tuşuna basarak veya "BENIARA 05XXXXXXXXX" yazıp 8090'a ücretsiz SMS atarak ona kolayca ÜCRETSİZ olarak "Beni Ara" mesajı gönderebilirsiniz.

Turkcellden diğer operatörlere ödemeli arama nasıl yapılır?

Turkcellden diğer operatörlere ödemeli arama nasıl yapılır?
Nasıl Kullanırım? Ödemeli arama yapmak için, *135* yazdıktan sonra, arayacağınız numarayı yazın. Yazdığınız numaranın sonuna # işareti ekleyin ve arama tuşuna basın. Dilerseniz hiç tuşlama yapmadan UpCall uygulaması içinden seçtiğiniz kişiye ödemeli arama başlatabilirsiniz.

Turkcellden Türk Telekom nasıl aranır?

Turkcellden Türk Telekom nasıl aranır?
Operatör ile direk görüşme sağlamak isteyen müşterilerin 444 1 444 hatlı numarayı çevirdikten sonra öncelikle 1 tuşuna basmaları gerekir. Bu adımı geçtikten sonra 6 tuşuna ve sonrasında da 0 tuşuna basıldığı takdirde Türk Telekom Avea müşteri hizmetlerine direk bağlanma ile görüşme sağlayabilmek mümkün olur.

9696 kimin?

Avea'da ise faturalı ve ön ödemeli hat kullanan müşteriler, görüşmek istedikleri numaranın başına 9696 kodunu ekleyerek arama yaptıklarında Ödemeli Arama Servisi'nden faydalanabiliyor.

9696 ödemeli arama nasıl yapılır?

Ödemeli Arama servisinden yararlanmak için aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz.
- Ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını 9696'ya SMS ile gönderebilirsiniz. Örnek: 5515530278.
- Aramak istediğiniz numaranın başına 9696 ekleyerek arama yaparak da Ödemeli Arama servisinden yararlanabilirsiniz.

Wi-Fi arama cihaz desteği nedir?

Wi-Fi Arama Teknolojisi (VoWiFi), şebeke erişimi kısıtlı veya olmadığı yerlerde, Wi-Fi ağı üzerinden görüşmelerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan teknolojidir.

Çağrı yapmak ve ödeme yapmak hakkında detaylı bilgi verilmiş. Çağrı yapmak için *135# tuşlanarak ödeme yapılabileceği ve *149*05XXXXXXXXX# şeklinde tuşlanarak "Beni Ara" talebi gönderilebileceği belirtilmiş. Ödeme yapmak için ise mesaj bölümüne gelip 8090'a "BENIARA" yazılarak bir boşluk bırakıldıktan sonra aranmak istenen numaranın yazılarak gönderilmesi gerektiği anlatılmış.

Turkcell'den diğer operatörlere ödemeli arama yapmak için *135* yazıldıktan sonra aramak istenen numaranın yazılıp sonuna # işareti eklenerek arama tuşuna basılması gerektiği belirtilmiş. Ayrıca UpCall uygulaması içinden seçilen kişiye ödemeli arama başlatılabileceği ifade edilmiş.

Turkcell'den Türk Telekom aramak isteyenlerin 444 1 444 numaralı hattı arayarak 1 tuşuna basmaları, ardından 6 ve 0 tuşlarına basmaları gerektiği açıklanmış.

Avea'da ödemeli arama yapmak isteyenlerin 9696 kodunu aramaları gerektiği ve bu şekilde Ödemeli Arama Servisi'nden faydalanabilecekleri belirtilmiş.

Wi-Fi Arama Teknolojisi (VoWiFi) hakkında da bilgi verilmiş. Bu teknolojinin, şebeke erişiminin sınırlı veya olmadığı yerlerde Wi-Fi ağı üzerinden görüşmeleri gerçekleştirmeyi sağlayan bir teknoloji olduğu aktarılmış. Bu bilgilerle çağrı yapma ve ödeme yapma işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmiş oldunuz.

En meshur ayva nerenin?

Milia kendiliginden gecer mi?