Son Konular

Camcıyı vahşice katlettii! İfadesi kan dondurdu: Bunu anlayınca bıçağı şortuma sakladım...

Credits
1.235.213
597

ANTALYA'DA YAKALANDI

ANTALYA'DA YAKALANDI

Olaya ilişkin çalışma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 50 saatlik kamera kaydı ile Yıldız'ın telefon görüşmelerini inceledi. Ekipler, Yıldız'ın yanında Devran Hasan D.'nin çalıştığını tespit etti. Polis, Antalya'ya gittiğini belirlediği Devran Hasan D.'yi düzenlenen operasyonla saklandığı evde suç aleti bıçakla yakaladı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Antalya'da yaşanan bu olay oldukça şaşırtıcı ve üzücü. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda bu şahsın yakalanması önemli bir adım. 50 saatlik kamera kaydı ve telefon görüşmelerinin incelenmesiyle suçlunun kimliği belirlenmiş ve operasyon düzenlenmiş. Yakalanan şahsın suç aleti olarak bıçak kullandığı belirtiliyor. Bu tür şiddet olaylarının yaşanmaması için güvenlik güçlerinin hassasiyetle çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor. Umuyorum ki bu tür üzücü olaylar artık yaşanmaz ve herkes huzur içinde yaşar.

1. Konular

1. 1.281.400
  2. Mesajlar

1. 1.679.252
  3. Kullanıcılar

1. 31.808
  4. Son üye

Geri
Üst Alt