Son Konular

Caner Şahin

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
26 Mayıs 1992

Burç
İkizler

26 Mayıs 1992 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası emekli öğretmen olan Caner Şahin eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Babam ve Ailesi dizisinde Kadir karakterini canlandırarak yaşamıştır. Tutsak, Nefes Nefese, Kardeşler gibi yapımlarda yer alan Caner Şahin şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kuzgun dizisinde Kartal karakterine hayat vermektedir. Caner Şahin, 1.84 metre boyundadır.
Rol Aldığı Dizi ve Filmler
2022 – Aldatmak (Tolga) (TV Dizisi) 2021 – Seni Çok Bekledim (Selahattin) (TV Dizisi) 2021 – Dünya Hali (Sinan) 2020 – Rise of Empires:Ottoman (Ali) (TV Dizisi) 2019 – Kuzgun (Kartal) (TV Dizisi) 2019 – Kardeşler (Ramazan) (Sinema Filmi) 2018 – Nefes Nefese (Salih) (TV Dizisi) 2017 – Tutsak (Bahadır) (TV Dizisi) 2016 – Babam ve Ailesi (Kadir) (TV Dizisi)

Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Cemal Tural

Can Dündar

Benzer Konular

• Soru Soru
Uğur Şahin Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Uğur Şahin, 19 Eylül 1965 tarihinde Türkiye'nin Hatay ilinde doğmuştur. Henüz dört yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya'ya taşınan Şahin, eğitim hayatına burada başlamıştır. Babası Ford fabrikasında işçi olarak çalışırken, Şahin de Almanya'da büyüyüp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 10 Mayıs 1965 Şehir Adana Burç Boğa Erdal Cindoruk, 10 Mayıs 1965 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Adana Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır. Mezun olduktan sonra 25 yıl boyunca Adana Şehir Tiyatroları bünyesinde pek çok farklı rolü başarılı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Şahin Giray Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Şahin Giray, 1717 yılında Kırım Hanlığı'nda doğmuştur. Giray ailesinin bir üyesi olarak, genç yaşta hükümdarlık sorumluluklarına hazırlık amacıyla eğitim almıştır. Eğitimi, o dönemde yaygın olan İslam ilimlerini ve yönetim sanatını kapsamıştır. Önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Ömer Ali Şahin Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Ömer Ali Şahin, 1985 yılında İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk yıllarını bu tarihi şehirde geçiren Şahin, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında liseyi başarıyla bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Haluk Şahin Biyografisi Gazeteci, yazar, TV programcısı, üniversite öğretim üyesi Haluk Şahin, 1 Ocak 1941 tarihinde Ağrı’da subay bir baba, öğretmen bir annenin çocuğu olarak; babası Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Sürbahan (yeni adı Telçeker) köyünde görevli iken doğmuştur. Çocukluğunun ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.674
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri