- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Captcha nasıl çözülür?
İlk olarak adres çubuğunuzu https://www.google.com/recaptcha adresini yazmalısınız. Daha sonra uygulama sayfasına gidiniz. Sayfa üzeirnde Get reCaptcha butonuna tıklayınız. Google hesabınızla giriş yapmanız gerekir.
reCaptcha ya ulaşılamıyor ne demek?
Arkadaşların dediği gibi bu sorun genelde zararlı yazılım ya da VPN, Proxy kullanımında ortaya çıkıyor. Yine Türk.net gibi servis sağlayıcılarda bu tür sorunlar olabiliyor. Sebep şu: Türk.net gibi bazı internet servis sağlayıcılar IP yetersizliğinden dolayı kullanıcıları internete ortak ip üzerinden çıkartıyorlar.
Ben robot değilim nasıl iptal edilir?
Ben robot değilim nasıl iptal edilir?
Google'da Robot Uyarısı Nasıl Kaldırılır Sorun operatörün bize atadığı IP ise, modemi yeniden başlatarak anında değiştirebiliriz. İnternet hatlarının çoğu dinamik IP ile yönetilir, bu nedenle modemi yeniden başlatmanız ve yeni bir IP atanması için birkaç saniye beklemeniz yeterlidir.
reCAPTCHA siteye nasıl eklenir?
reCAPTCHA siteye nasıl eklenir?
reCAPTCHA Web Projesine Nasıl Kurulur?
- Öncelikle Google hesabınızı aktif hale getirin,
- Get reCAPTCHA butonuna tıklayın,
- reCAPTCHA için etiket oluşturun, web sitenizin ismini de yazabilirsiniz,
- reCAPTCHA türünü seçin,
- reCAPTCHA eklemek istediğiniz web projenizin adresini yazın,
- reCAPTCHA Hizmet şartlarını kabul edin,
CAPTCHA nasıl iptal edilir?
2 Adımlı Doğrulama'yı kapatma
- Google Hesabınızı açın.
- "Güvenlik" bölümünde 2 Adımlı Doğrulama'yı seçin. Oturum açmanız gerekebilir.
- Kapat'ı seçin.
- 2 Adımlı Doğrulama'yı kapatma işlemini onaylamanız için bir pop-up pencere görünür. Kapat'ı seçin.
Google reCAPTCHA doğrulaması hatası ne demek?
IP adresinizden şüpheli etkinlikler varsa ve spam olarak işaretlendiyse, Google reCAPTCHA mesajını atar ve doğrulama için sizi durdurur. Genel olarak internet servis sağlayıcıları geniş aralıklı dinamik IP adresleri kullanırlar. Bu nedenle internet bağlantısınızı kesin ve yeni IP adresini almak için yeniden bağlanın.
Ben robot değilim uyarısı neden çıkar?
Ben robot değilim uyarısı neden çıkar?
Bu sorunların bolluğunu aşmak için ve yasal bir kullanıcı ile bir bot arasında ayrım yapmak için bir kontrol gereklidir. Bu yüzden sitelere giriş yaptığınızda "Ben robot değilim" testi ile karşılaşıyorsunuz. CAPTCHA'ların devreye girdiği yer de burasıdır.
Ben robot değilim ne anlama gelir?
Ben robot değilim ne anlama gelir?
Verilen görevleri otomatik yerine getiren programlar ile insanları ayırt etmeyi sağlayan 'Ben robot değilim' doğrulaması 'reCAPTCHA' olarak adlandırılıyor. 2009 yılından bu yana kullanılan bu sistem Google'ın internet sitelerinin spam içeriklerden korunması için kullandığı bu yöntemin aslında çok bilinmeyen bir kulanım …
CAPTCHA ile doğrulama nasıl yapılır?
Google Captcha Eklemesi Nasıl Yapılır?
- Google Captcha Eklemesi Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tarayıcınızdan https://www.google.com/recaptcha adresini gidiniz.
- Daha sonra Captcha uygulamasını tanımlayacak bir isim yazmanız gerekmektedir.
- Domains.
- Bu bölümde başında http ve www olmadan alan adınızı yazmanız gerekmektedir.
Ben robot değilim nasıl kaldırılır?
Google robot doğrulama neden gelir?
Google robot doğrulama neden gelir?
İnternette gezinen hemen hemen herkes, bir siteye erişmeye çalışırken ben robot değilim onay kutucuğu ile yani CAPTCHA denetimiyle karşılaşmıştır. Bu denetim, o sitenin robotlardan gelen ziyaretleri veya istenmeyen IP'lerden gelen erişimi engellemesine olanak tanır.
Ben robot değilim neden çıkıyor?
Ben robot değilim neden çıkıyor?
Google reCAPTCHA nasıl kaldırılır?
reCAPTCHA ikonunu kaldırmak aslında oldukça basit. Çözümü Google'ın resmi sitesindede anlatılmakta. Aşağıdaki CSS'i sitenize ekleyerek badge'i görünmez hale getirebilirsiniz. Bu işlemi yaparken Google etik olarak kullanıcılara sitenin reCAPTCHA kullandığının bilgisini vermeniz gerektiğini hatırlatıyor.
Ben robot değilim uyarısı neden çıkıyor?
Robot doğrulama nedir?
Robot doğrulama nedir?