- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 26
- Meslek
- Webmaster
Carlos Kaiser kim?
Carlos Henrique Kaiser 24 yıl boyunca profesyonel olarak futbol oynadı. Oynadı diyorum ama yanlış anlaşılmasın. Bu adamın ayağına 24 yıl boyunca doğru dürüst top değmedi. 1980'ler ve 1990'lar boyunca Flamengo, Flumiense, Botafogo ve Vasco De Gama gibi Brezilya'nın üst düzey takımlarında forma giydi.
Brittany Kaiser kim?
Tam adıyla "Brittany Nicole Kaiser", Facebook verilerinin kötüye kullanılmasıyla ilgili skandalın ardından çöken Cambridge Analytica'nın eski iş geliştirme direktörüdür. 1987 yılında Houston, Teksas, ABD'de doğmuştur.
Futbol oynamadan 6 takıma transfer olan futbolcu kimdir?
Futbol oynamadan 6 takıma transfer olan futbolcu kimdir?
24 yıllık kariyerinde neredeyse ayağına top değmeden 6 takıma transfer olan Carlos Kaiser toplam 61 maça çıkıp sadece 6 gol atmıştır. Kendisi de bu durum hakkında. "Oynamadım, Gerçekten hiç oynamadım. Çünkü oynamak istemedim. Sadece eğlenmek istedim" demiştir.
Futbol Oynamamis en buyuk futbolcu kim?
Futbol Oynamamis en buyuk futbolcu kim?
Kariyeri 1979 yılında Botafogo'da başlayıp 1987 yılında Villa Nova takımında sonlanan ancak kariyeri boyunca ayağına top değmeden 6 takıma transfer olma başarısı gösteren 'hiç oynamamış en büyük futbolcu'nun hikayesi: Carlos Kaiser.
Carlos Kaiser kaç yaşında?
58 yaşında (2 Temmuz 1963)Carlos Kaiser / Yaş
Hic sahaya cikmadan 6 takima transfer olan futbolcu kimdir?
6 takıma transfer olup hiç oynamamış futbolcu kim, sorusunun cevabı: Carlos Kaiser.
Carlos Kaiser kaç takımda oynadı?
Carlos Kaiser kaç takımda oynadı?
24 yıllık kariyerinde 6 takıma transfer olan ve kariyerinde 61 maça çıkıp, 6 gol atan Carlos Kaiser'in hikayesi böyle…
Dünyanın en şişman futbolcusu kaç kilo?
Dünyanın en şişman futbolcusu kaç kilo?
REKOR 141 KİLO Öte yandan Guinnes Rekorlar Kitabı'na göre, gelmiş geçmiş en kilolu futbolcu ise İngiliz Jillie Henry Foulke. "Yağlı" anlamına gelen lakabıyla tanınan Foulke, tam 141 kiloydu.
Carlos Kaiser hangi takımlarda oynadı?
Carlos Henrique Raposo adıyla doğan Carlos Kaiser, 1980'ler 1990'lar boyunca aralarında Rio de Janeiro'nun büyük kulüpleri olan Flamengo, Fluminense, Botafogo ve Vasco da Gama'nın da bulunduğu pek çok kulüpte "oynadı".