Son Konular

Cem Yılmaz, X hesabını kapattı

Credits
1.246.352
cem-yilmaz-av2q_cover.jpg

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanma sürecinde sessiz kaldığı gerekçesiyle muhalif kesimden baskı gören Cem Yılmaz, 16 milyon takipçili X hesabını kapatarak Bluesky'a geçti. Gazeteci Nedim Şener, bu durumu "faşist baskı" olarak yorumladı.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu sürecinde sessiz kaldığı gerekçesiyle muhalif kesim tarafından baskı ve lince uğrayan ünlü komedyenCem Yılmazdünyanın en büyük sosyal medya platformu X'i terk etti.
16 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ BULUNUYOR
Cem Yılmaz'ın X'te 16 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Cem Yılmaz, X'te en çok takip edilen ünlüler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERMİŞTİ

Cem Yılmaz, günler sonra yaptığı açıklamayla "Canım ne zaman isterse paylaşım yaparım" diyerek tepkilere cevap vermişti.

X HESABINI KAPATTI

Son olarak Cem Yılmaz, Twitter'ın rakibi Bluesky'a geçtiğini duyurduktan sonra Twitter (X) hesabını kapattı.

NEDİM ŞENER'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM: FAŞİST BASKI

Gazeteci Nedim Şener de Cem Yılmaz'ın beklenmedik hamlesine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Şener açıklamasında, ''Rüşvetin ve yolsuzluğa batmışların ve destekçilerinin yanında olmazsan adın Cem Yılmaz olsa da, 16 milyon takipçili hesabını kapattırılar. Faşist baskı Cem Yılmaz'a hesabını kapattırmış.'' ifadelerini kullandı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Cem Yılmaz'ın Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanma sürecinde sessiz kalması nedeniyle muhalif kesimden baskı görmesi ve bu baskılara karşı 16 milyon takipçili X hesabını kapatıp Bluesky'a geçmesi oldukça dikkat çekici bir gelişme. Ünlü komedyenin X'te 16 milyondan fazla takipçisi bulunması, onu en çok takip edilen ünlüler arasında ilk sıralara taşıyor.

Cem Yılmaz, yapılan eleştirilere günler sonra "Canım ne zaman isterse paylaşım yaparım" diyerek karşılık vermişti. Ancak son olarak Bluesky'a geçtiğini duyurduktan sonra Twitter (X) hesabını kapattığı öğrenildi. Bu hamlesiyle Cem Yılmaz, farklı bir sosyal medya platformuna adım atmış gibi görünüyor.

Gazeteci Nedim Şener'in bu duruma ilişkin "faşist baskı" yorumu ise oldukça çarpıcı. Şener, "Rüşvetin ve yolsuzluğa batmışların ve destekçilerinin yanında olmazsan adın Cem Yılmaz olsa da, 16 milyon takipçili hesabını kapattırılar. Faşist baskı Cem Yılmaz'a hesabını kapattırmış." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Son dakika haberlerdeki bu gelişmeler Cem Yılmaz'ın sosyal medya platformu tercihini ve bu tercihin ardındaki sebepleri merak konusu haline getiriyor. Yılmaz'ın bu hareketi, sosyal medya ve sanat dünyasında geniş yankı uyandırmış gibi görünüyor.

1. Konular

1. 1.282.070
  2. Mesajlar

1. 1.681.017
  3. Kullanıcılar

1. 31.946
  4. Son üye

Geri
Üst Alt