Cemal Yılmaz Demir Kimdir, Hayatı

Credits
1.252.061
Cemal Yılmaz Demir hakkında veri
Cemal Yılmaz Demir biyografisi
Cemal Yılmaz Demir özgeçmişi
Cemal Yılmaz Demir, 12 Ağustos 1960'ta Trabzon Vakfıkebir'de doğdu Babasının adı Cemal, annesinin adı Mediye'dir
Ticaret ve İşletmeci; Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi Halkla İlişkiler ve İşletme eğitimi aldı
Özel öğretim kurumları kuruculuğu ve işletmeciliği ile inşaat müteahhitliği yaptı Stratejik plânlama ve stratejik yönetim konularının yanına eğitim sektöründe stratejik planlamave finans sektöründe kârhasar ortaklığıkonularında çalışmalarda bulundu 22 Dönem Samsun Milletvekili
İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Arapça haberdar olan Demir, evli ve 4 çocuk babasıdır *

Cemal Yılmaz Demir, 12 Ağustos 1960 tarihinde Trabzon Vakfıkebir'de doğmuştur. Babasının adı Cemal, annesinin adı Mediye'dir. İlahiyat Fakültesi mezunu olan Demir, aynı zamanda Halkla İlişkiler ve İşletme eğitimleri almıştır. Kariyerinde özel öğretim kurumları kuruculuğu ve işletmeciliği ile inşaat müteahhitliği gibi alanlarda faaliyet göstermiştir. Ayrıca stratejik plânlama, stratejik yönetim, eğitim sektöründe stratejik planlama ve finans sektöründe kârhasar ortaklığı konularında çalışmalar yapmıştır.

Cemal Yılmaz Demir ayrıca 22. Dönem Samsun Milletvekili olarak görev yapmıştır. İyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Arapça bilen Demir, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Araya girmek ne demek

Robert Doisneau kimdir Google

1. Konular

1. 1.282.415
  2. Mesajlar

1. 1.682.600
  3. Kullanıcılar

1. 32.067
  4. Son üye

Geri
Üst Alt