Son Konular

Cevdet Yılmaz, Öğrencilere Karneler İçin Sürpriz Yapacak!

Credits
1.232.436
white.jpg

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2025 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik etti. Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, karne sevinci yaşayan tüm gençleri kutladı. Aynı zamanda öğretmenlere ve velilere sağlıklı ve huzurlu günler diledi. Yaz tatilinde dinlenmeyi unutmamalarını, kitap okumaya vakit ayırmalarını ve ailelerine destek olmalarını önerdi. Öğrencilere keyifli bir tatil geçirmelerini temenni etti ve hepsine iyi tatiller diledi.

2025 Karne Tebrikleri: En İyi Karne Mesajları için İpuçları!

Benzer Konular

Trakya Bölgesi'nde Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı Trakya'da öğrenciler, okullarında düzenlenen karne törenleri sonrasında yaz tatiline girdi. Edirne'de Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Şükrüpaşa İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle sohbet etti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karnelerini alan öğrencileri kutladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, karne heyecanı yaşayan gençleri ve onların kıymetli ailelerini içtenlikle tebrik etti. Erdoğan, "Bugün karnelerini alan tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Sivas'ın Ulaş ilçesinde öğrenim gören 877 öğrenci, karne sevinci yaşadı. İlçenin Kaymakamı Esad Mücahit Eskimez, Ulaş İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle birlikte coşkuyla kutladı. Karne dağıtım töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Karacalar'la birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, 39 bin 240 öğrencinin karne heyecanı yaşadığı bir dönemde çocuklara kitap okumalarını önerdi. Bilecik genelinde 202 okulda eğitim gören 39 bin 240 öğrenci karne alırken, Vali Faik Oktay Sözer, çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Vali Sözer, Atatürk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kastamonu'nun Hanönü, Küre, Doğanyurt ve İhsangazi ilçelerinde sevinç dolu bir gün yaşandı; karne törenleri coşkuyla kutlandı. Küre ilçesinde gerçekleşen törende, 454 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline giriş yaptı. Törene, Kaymakam Zübeyde Aslan, Belediye Başkanı Salih Turan, Milli Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.242
  2. Mesajlar

1. 1.678.970
  3. Kullanıcılar

1. 31.791
  4. Son üye

Geri