- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Ceza Çankırılı mı?
Yerleşke 2023 adlı dergiye 2009 yılında verdiği röportajda aslen Çankırılı olduğunu, 3 göbektir İstanbul'da yaşadıklarını ve soyadlarının daha önce Sarımehmetoğlu olarak geçtiğini ve Çanakkale Savaşı'nda ailesinden 7 şehit verdiğini beyan etmiştir. Kardeşi Ayben de rap müzik yapmaktadır.
Ceza evlendi mi?
Ceza evlendi mi?
RokaBeatCeza / Eşi
Emre Kongar evli mi?
Bilgi KongarEmre Kongar / Eşi (e. 1963)
Sanatçı Alişan ın gerçek adı nedir?
Sanatçı Alişan ın gerçek adı nedir?
ALİŞAN'IN HAYATI Serkan Burak Tektaş, ya da bilinen adıyla Alişan, aslen Bingöllü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak Tektaş'tı.
Çankırılı sanatçılar kimler?
Baba tarafından aslen Çankırı, Atkaracalar İlçesi nüfusuna bağlıdır.
- ceza.
- evrim keklik.
- onur büyüktopçu.
- çağatay akman.
- mustafa ceceli.
- çankırı
Emre Kongar Türk mü?
Emre Kongar Türk mü?
Reşit Emre Kongar (d. 13 Ekim 1941, İstanbul), Türk toplum bilimci ve akademisyen.
Emre Kongar In kac cocugu var?
Kağan KongarEmre Kongar / Çocukları
Alişan ailesi kimdir?
Alişan ailesi kimdir?
TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün program sunacak olan Alişan aslen Bingöllü, ve iki kardeş. Oyuncu Buse Varol ile evli olan Alişan'ın bir oğlu bir de kızı var. Daha önce Cennet Mahallesi, Aynalı Tahir gibi çeşitli televizyon dizilerinde de yer alan 45 yaşındaki sevilen şarkıcı Alişan'ın hayatı…
Mehmet Tektaş kim?
Mehmet Tektaş, Bilim, Matematik kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Mühendislik, Teknoloji, Denizcilik, Temel Bilimler ve Uygulamalı Bilim Fakülteleri İçin Meslek Matematiği kitabının yazarıdır. Mehmet Tektaş kitapları; Hiperlink Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Ceza şu an kaç yaşında?
Ceza şu an kaç yaşında?
45 yaşında (31 Aralık 1976)Ceza / Yaş
Hangi ünlü Malatyalı?
"Malatya doğumlu sanatçılar" kategorisindeki sayfalar
- Ahmet Kaya.
- Aka Gündüz Temur.
- Çetin Alp.
- Aydın Sayman.
- Ayşe Polat.
Çankırı nereli?
Çankırı nereli?
ÇANKIRI NEREDE, HANGİ BÖLGEDE? Çankırı, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesinde bulunan bir ildir. Kuzey ilçeleri Karadeniz Bölgesi'nde kalan il, kuzeyde Karabük ve Kastamonu, doğuda Çorum, güneydoğuda Kırıkkale, güneyde Ankara ve batıda Bolu illeriyle çevrilidir.
Cezanın gerçek adı ve soyadı nedir?
Gerçek adı Bilgin Özçalkan olan Ceza (Keskinkılıç) 1977'de İstanbul'da doğdu. Rap müziğe olan ilgisi ilkokul yıllarında sıra arkadaşından ödünç aldığı kasetlerle basladı. Ceza takma adını atışmalarda rakiplerin ve seyircilerin cezamız geldi demelerinden ötürü bu ismi almıştır.
Eypio gerçek adı ne?
Eypio gerçek adı ne?
Abdürrahim AkçaEypio / Tam adı
Ceza Kim ile evli?
Ben Feronun gerçek adı ne?
Ben Feronun gerçek adı ne?
Ferhat YılmazBen Fero / Tam adı
Ceza hangi okul mezunu?
İstanbul ÜniversitesiCeza / Üniversite
Contra nın gerçek adı ne?
Contra nın gerçek adı ne?
Çağdaş Terzi ya da bilinen sahne adıyla Contra (d. 23 Ekim 1989, İstanbul, Türkiye), Türk rap müzisyeni ve söz yazarıdır.
Murdanın gerçek adı ne?
Önder DoğanMurda / Tam adı
MERO nun gerçek adı ne?
MERO nun gerçek adı ne?
27 Temmuz 2000 doğumlu olan Mero'nun gerçek adı ise Enes Meral. Almanya'nın Rüsselsheim am Main bölgesinde dünyaya gelen Türk asıllı rap şarkıcısı parçalarında Almanca ve Türkçe sözler kullanıyor.
Ayben ne mezunu?
İstanbul Üsküdar icadiyede doğmuş ve uzun süre orda yaşamış bir işçi aile tarafından doğan Ayben, İlköğretimini babası Danyal Bey ve ağabeyi Ceza gibi İcadiye İlköğretim Okulu'nda; liseyi ise Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Şu anda Açıköğretim Üniversitesi'nde işletme okumakta.
Ayben rap kim?
Ayben rap kim?
Ayben Özçalkan Ülkü (d. 22 Eylül 1982, Üsküdar, İstanbul), Türk rap şarkıcısı….
Ayben
Doğum adı | Ayben Özçalkan
Doğum | 22 Eylül 1982 Üsküdar, İstanbul, Türkiye
Tarzlar | Rap · Hip hop
Meslekler | Müzisyen · Söz yazarı · Besteci
Ceza ve roka evli mi?
Ancak Rokabeat olarak bilinen Elif Özçalkan ile evli olduğunu duyunca şaşırmadık değil.
Aybenin eşi kimdir?
Aybenin eşi kimdir?
Atıf ÜlküAyben / Eşi (e. 2011)
Ben Fero kim?
Ferhat Yılmaz sanat dünyasında bilinen adıyla Ben Fero, 1991 yılında Almanya'nın Bonn şehrinde dünyaya geldi. 2009-2014 arasında Sabancı Üniversitesi'nde okuduğum dönemde İstanbul'da beş yıl yaşadı ancak daha sonra İzmir'e döndü. 2005-2010 seneleri arasında çok yoğun olarak Türkçe rap dinledi.