Chatbot ile neler yapılabilir?
Chatbotlar, hizmet sektöründe kullanıcılara destek olmak amacıyla tasarlanan, yazılı veya sözlü insan konuşmasını taklit eden yazılım uygulamalarıdır. Bir chatbot servisi oluşturmak için, web tabanlı uygulamalar veya bağımsız uygulamalar olmak üzere iki temel seçenek vardır.
Chatbot nerelerde kullanılır?
Chatbot sistemi, dijital dünyada çok alışılmış bir arayüz değildir. Bu sistem ile birlikte yeni bir dünyadan söz etmek mümkündür….Chatbot Kullanım alanlarına bakacak olursak;
- Bankacılık,
- Alışveriş,
- Rezervasyon,
- Sağlık,
- IT/İK destek.
- Çağrı merkezleri gibi en yaygın chatbot kullanım alanları olarak çıkmaktadır.
Voicebot nedir?
Voicebot nedir?
Voicebot'lar insanlarla kolayca etkileşime girebilirken, Textbot'lar insanlarla etkileşime giremez. Örneğin; Voicebot'lar, bir yöntem aracılığıyla yürüyen kullanıcılara eller serbest etkileşimi sağlayan ideal bir arayüze sahiptir.
Chatbot nasıl oluşturulur?
ChatCompose ile kendi Chatbot'unuzu oluşturun
- Adım: ChatCompose'de oturum açın.
- Adım: Chatbot'unuz için bir Kullanım Örneği veya amaç seçin.
- 3. Adım: İletileri ve stili sitenize veya markanıza uyacak şekilde özelleştirin.
- Adım: Soru ve Cevap çiftlerini yükleyin.
- 5. Adım: Komut Dosyaları Oluşturun.
Chatbot sistemi nedir?
Chatbot, kullanıcı ile genellikle metin, bazı durumlarda ise konuşma yoluyla diyalog kurarak bilgi veren veya bir işlemi gerçekleştiren bir yazılımdır.
Bot yazılımı nedir?
Bot yazılımı nedir?
Robotun kısaltması olan "bot", tekrarlayan, otomatik çalışan ve önceden tanımlanmış görevleri yerine getiren bir yazılım programıdır. Botlar genellikle insan kullanıcıların davranışlarını taklit eder veya onların yerini alır. Otomatik oldukları için insan kullanıcılardan çok daha hızlı çalışırlar.
Facede bot ne demek?
Facebook Chat bot, Facebook'un Messenger platformu aracılığıyla çalışan ve yapay zeka kullanarak cevaplar veren sohbet botlarıdır.
Oyunda bot ne anlama gelir?
Bot ne demek oyunlarda? Bot, yapay zekâ tarafından yönetilen karakterlere verilen bir isimdir. İyi yapay zekâ güçlü olan ve oyunculara kök söktüren değildir. İyi bir bot, gerçek insan davranışlarını sergileyebilen, oyun deneyimimiz açısından sorun yaratmayan bottur.