Chloe Signature ne kokusu?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Chloe Signature ne kokusu?

Büyüleyici, romantik ve oldukça feminen bir kokuya sahip Signature çiçeksi bir kadın kokusu. Üst notalarında şakayık, Litchi ve frezya; orta notalarında gül, vadi zambağı ve manolya; baz notalarında ise Virginia sedir ve kehribar bulunuyor.

Chloe Signature kalıcı mı?

çok zarif, çok temiz bir koku. o kadar temiz ki açılışında çamaşır suyu kokusu alıyorum ben bu parfümden. o yüzden bayıldığımı söyleyemeyeceğim maalesef. genel kanının aksine bende kalıcılığı ve silajı sıfır. sıktıktan iki saat sonra tamamen yok oldu. benim için çok büyük ikinci eksi bu.

Chloe parfum kokusu nasil?

Chloe parfum kokusu nasil?
Özgür bir ruh ve zahmetsiz şıklık, taze ve kadınsı bir koku için bir araya geldi. Chloé Eau de Parfum pudramsı çiçeksi notalardan oluşuyor, içerisinde şakayık, liçi meyvesi ve bahar frezyalarını barındırıyor. Flört eden havalı tepe noktalarında ise gül kokusunun şehvetini daha fazla hissettiriyor.

Hugo Boss Intense nasıl bir koku?

Hugo Boss Intense nasıl bir koku?
hugo boss'un siyahtan bordoya doğru renk deiştiren cam şişesi içinde sunduğu muhteşem parfüm. tek başına kadına tekabül ediyor. içeriğinde yasemin, gül, frezya, vanilya, orkide, paçuli ve amber bulunan, kırmızı – siyah şişesiyle sade, çekici ve feminen bir parfüm. bir de kalıcı olsaymış tadından yenmeyecekmiş.

Chloe nomade nasıl bir koku?

hafif pudramsı, şekerimsi bir kokuya sahip. öğlen sürdüğüm parfüm gece hala tenimde dans ediyordu. kalıcılığına bayıldım. tenimdeki kokusu biraz ağır gibi gelsede, mont üzerine sinen kokusu oldukça fresh bir koku olarak görünüyor. chloe tarzından bariz şekilde farklı bir koku.

Chloe Signature yaz mı kış mı?

Günlük olarak kullanılabileceği gibi yaz içinde uygun bir tercih olacaktır. Ben chloe love'dan daha çok seviyorum bu arada kendisini.

Hugo Boss Bottled nasıl bir parfüm?

Hugo Boss Bottled nasıl bir parfüm?
Parfümün kokusu çok iyi. 20-25 yıldır piyasada olan efsane bir koku zaten Hugo Boss deyince akla bu koku gelir. Tek sıkıntısı kalıcılığı diyebilirim. 2 saat sonra üzerinizde kalmıyor diyebilirim. Kullanıcı bu ürünü kozmetik rüyası satıcısından aldı.

Chloe nomade ne demek?

Chloe nomade ne demek?
chloe markasının görücüye çıkardığı yeni parfümü. dün tester ile deneme şansım oldu. hafif pudramsı, şekerimsi bir kokuya sahip.

Chloe parfüm kime ait?

Chloe Parfüm Paris merkezli bir lüks bir moda markası olan Chloe giyim, aksesuar ve parfüm tasarımlarıyla dünyaca ünlü bir markadır.

Chloe Signature adlı parfüm, büyüleyici, romantik ve oldukça feminen bir kokuya sahiptir. Üst notalarında şakayık, Litchi ve frezya; orta notalarında gül, vadi zambağı ve manolya; baz notalarında ise Virginia sedir ve kehribar bulunmaktadır.

Chloe Signature'nin kalıcılığı konusunda farklı görüşler olsa da, bazı kullanıcılar tarafından kalıcılığının yetersiz olduğu belirtilmektedir. Kimi kullanıcılar tarafından açılışında çamaşır suyu kokusu algılanabildiği ifade edilmektedir. Ancak her parfümün cildinize göre farklı kalıcılıkları olabileceği unutulmamalıdır.

Chloe markasının parfümleri genellikle özgür ruhu ve zahmetsiz şıklığı temsil etmektedir. Chloe parfümleri genellikle pudramsı ve çiçeksi notalara sahiptir. Chloé Eau de Parfum ise şakayık, liçi meyvesi ve bahar frezyalarını içermektedir.

Hugo Boss Intense ise Hugo Boss markasının öne çıkan parfümlerinden biridir. Yasemin, gül, frezya, vanilya, orkide, paçuli ve amber gibi notalarla zenginleştirilmiş feminen bir koku sunmaktadır. Hugo Boss Intense, sade, çekici ve feminen bir parfüm olarak tanımlanmaktadır.

Chloe Nomade ise hafif pudramsı ve şekerimsi bir kokuya sahiptir. Bazı kullanıcılara göre ten üzerinde uzun süre kalıcı olabilen bir kokuya sahip olabilir. Fresh ve farklı bir koku olarak değerlendirilebilir. Chloe tarzından belirgin bir şekilde farklı bir koku olarak öne çıkabilir.

Chloe Signature, günlük kullanıma uygun olduğu gibi yaz aylarında da tercih edilebilecek bir koku olarak görülmektedir. Bazı kullanıcılar tarafından Chloe Love'a göre tercih edildiği ifade edilmektedir.

Chloe markası, Paris merkezli bir lüks moda markası olup giyim, aksesuar ve parfüm gibi alanlarda tasarımlar yapmaktadır. Chloe'nin parfümleri genellikle çiçeksi ve feminen notalara sahip olup özgür ruhu yansıtan kokularıyla dikkat çekmektedir.

13 Kasim 1918 de ne oldu?

Yenilenmis Apple alinir mi?

1. Konular

1. 1.280.273
  2. Mesajlar

1. 1.677.817
  3. Kullanıcılar

1. 31.408
  4. Son üye

Geri
Üst Alt