Chris Rock kimle evli?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.021
Meslek
Webmaster

Chris Rock kimle evli?

Malaak Compton RockChris Rock / Eşi (e. 1996–2016)

Chris Rock kimdir?

Christopher Julius Rock III (d. 7 Şubat 1965) Amerikalı komedyen, oyuncu, yönetmen, televizyon ve film yapımcısı, senarist.
Chris Rock ne soyledi?
Chris Rock şakasında "Dua ediyorum Will Smith kazansın diye" dedi gülerek. Sonra da Smith'in yanında oturan karısına "Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum" diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith'in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.
Chris Rock Ne şakası yaptı?
ABD'nin Los Angeles kentinde pazar gecesi düzenlenen ödül töreninde Rock, salondaki ünlülerle ilgili şaka yaptığı sırada Smith'in eşi Jada Pinkett'e yönelik "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum" demişti. 1997 yapımı 'G.I. Jane' filminde Demi Moore kafasını kazıtmış karakteriyle başroldeydi.

G ı Jane şakası nedir?

Peki Will Smith'i çileden çıkaran olay neydi, G.I. Jane nedir? Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasının nedeni Chris Rock'ın, Will Smith'ın karısı Jada Pinkett Smith'in (alopesi) saçkıran hastalığı nedeniyle kısacık kestirdiği saçlarıyla ilgili yaptığı şaka oldu.

Chris Rock tokat sonrası ne dedi?

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA!" Ünlü aktör, şakaların devam etmesi üzerine sahneye çıkıp Chirs Rock'a tokat atmıştı. Smith ardından da, "Karımın adını ağzına alma!" demişti.
GL Jane ne demek?
slang. amerikalıların "çetin ceviz, dişli, esaslı, zor hatun" mealinde kullandıkları laf. hey gidi ridley scott.
GI Jane filminin konusu nedir?
Teğmen Jordan O'Neill, bu ekibe alınan tek kadın olarak tartışılmaktadır. Henüz erkeklerin bile iyi bir şekilde adapte olamadığı bir bölükte bir kadının barınabilmesi çok tehlikeli görülmektedir. Birliğin bir süre sonra başlayacak eğitimleri bile askerleri bir cehennemin içerisine bırakacaktır.

Chris Rock ne şaka yaptı?

GI Jane esprisi ne?

Chris Rock esprisi nedir?

Z raporu nedir kisaca?

Guzel sanatlar dallari nedir kisaca?

1. Konular

1. 1.282.110
  2. Mesajlar

1. 1.681.403
  3. Kullanıcılar

1. 31.975
  4. Son üye