Modoratör
Yeni Üye
Çift yönlü haberleşme nedir?
Tam çift yönlü cihazlar arayanın ses sinyallerini dijital hale getirir ve sonra bu veriyi tıpkı kişisel bilgisayarlardaki gibi bir gömülü sayısal işlemci sayesinde düzenler. Bu işlem sanal olarak ve eş zamanlı gerçekleştirilir, böylece aramaların doğal akışında olması sağlanır.
Duplex ne işe yarar?
Duplex ne işe yarar?
tum tv işletim sistemlerinde olan iptv oynatıcısı. uygulama ücretsiz olmasına rağmen tizen işletim sistemi üzerinde paralı alternatiflerden daha hızlı çalışıyor ve arayüzü çok daha iyi. diğer iptv uygulamalarına nazaran çok daha kullanışlı ve daha hızlı.
Tek yönlü haberleşme nedir?
Tek yönlü haberleşme nedir?
II.1.3.1 Tek Yönlü (Simplex) Radyo istasyonu yayın programını iletir ancak radyo alıcınızdan geri hiçbir sinyal almaz. Bu yöntem, veri iletim amaçları bakımından sınırlı kullanıma sahiptir. Çünkü, veri iletiminde; iletim sürecinin kontrol edilmesi ve veri bildirimi için her iki yönde de veri akışına gerek duyulur [5].
Google duplex nedir?
google assistant'ın gerçek kişileri arayıp, belirli sorulara cevap veya randevu alabilmesini sağlayacak olan yeni teknolojisi.
Half Duplex nedir?
Half Duplex nedir?
ayni anda sadece tek yonlu veri aki$inin olabildigi ileti$im yontemine denir..
Isokron nedir?
Isokron nedir?
Isokron iletim, senkron iletimin bir çeşididir. Bu iletimde uç sistemlerin birbiriyle olan haberleşme gereksinimi periyodik olarak karşılanır; bu periyotlar ile iletim ihtiyacı olan yol kapasitesi garanti altında tutulur.
Asimetrik iletişim ne demek?
Asimetrik modelde tek yönlü iletişim akışı vardır.Sadece kurumun açısında dışarıya bakılır karşı tarafın görüşü dikkate alınmaz ve dışarıdan bilgi gelmez. Bu modelde hedef kitlenin düşünceleri görüşleri alınır ancak bu bilgiler hedef kitleyi elde edilen veriler doğrultusunda etkileyebilmek için kullanılır.
Asimetrik akış modeli nedir?
Asimetrik akış modeli nedir?
İki Yönlü Asimetrik Model (1920-1970'ler) İki yönlü asimetrik model, halkla ilişkilerin profesyonelleştiği dönemleri içermektedir. Bu modelin temel amacı bilimsel iknadır. Hedef kitleyi ikna edebilmek için gerekli olan sosyal bilim bulgu ve teorilerinden yoğun olarak bu modelde yararlanılmaktadır.
Google duplex nasıl kullanılır?
Google duplex nasıl kullanılır?
Duplex'in kendisi çok karmaşık olsa da, kullanımı çok olacaktır. Çünkü Android telefon veya Google Asistan destekli hoparlör gibi Google Asistan'a sahip cihazlarda çalışır. Bir kullanıcı olarak yapmanız gereken tek şey, asistana kimi aramasını ve ne istediğinizi söylemek. Duplex, geri kalanı sizin için halledecektir.