<
T
theking
Ciğer Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 paket tavuk ciğeri
1 çay bardağı arpa şehriye
1 yemek kaşığı domates salçası
1.5 litre su
2 adet tavuk bulyon
Tuz,nane,sıvı yağ
Terbiyesi için;
1 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yahut 1.5 yemek kaşığı un
Ciğer Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ciğerleri temizledikten sonra fındık tanesi büyüklüğünde küçük küçük kesimlere keselim.
Sıvıyağ içerisinde rengi dönene kadar kavuralım.
Daha sonra üstüne salça ve arpa şehriye ekleyip bir iki sefer daha kavuralım.
Sonra üstüne su ekleyip kaynamaya bırakalım.
Sonra farklı bir kapta yumurta,yoğur ve unu karıştırıp içerisine çorbanın suyundan ekleyip klasik terbiye yapalım kaynamakta olan çorbaya ekleyelim.
Bir iki taşım daha kaynatın tavuk bulyonları ekleyelim.
Daha sonra farklı bir tavada sıvı yağ ve naneyi yakalım kaynayan çorbanın içerisine ekleyelim.
Afiyet olsun. Deneyenler fotoğraf ve yorum yaparsa sevinirim. .
Ciğer Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket tavuk ciğeri
1 çay bardağı arpa şehriye
1 yemek kaşığı domates salçası
1.5 litre su
2 adet tavuk bulyon
Tuz,nane,sıvı yağ
Terbiyesi için;
1 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yahut 1.5 yemek kaşığı un
Ciğer Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ciğerleri temizledikten sonra fındık tanesi büyüklüğünde küçük küçük kesimlere keselim.
Sıvıyağ içerisinde rengi dönene kadar kavuralım.
Daha sonra üstüne salça ve arpa şehriye ekleyip bir iki sefer daha kavuralım.
Sonra üstüne su ekleyip kaynamaya bırakalım.
Sonra farklı bir kapta yumurta,yoğur ve unu karıştırıp içerisine çorbanın suyundan ekleyip klasik terbiye yapalım kaynamakta olan çorbaya ekleyelim.
Bir iki taşım daha kaynatın tavuk bulyonları ekleyelim.
Daha sonra farklı bir tavada sıvı yağ ve naneyi yakalım kaynayan çorbanın içerisine ekleyelim.
Afiyet olsun. Deneyenler fotoğraf ve yorum yaparsa sevinirim. .
Ciğer Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı