Cihazımın modeli ne?
Samsung ya da LG gibi herhangi bir Android telefonun Ayarlar uygulamasına girerek, sayfanın en altında bulunan Hakkında başlığına dokunun. Ardından Model Numarası olarak geçen ibarenin altına göz atın. Buradaki yazıyı Google'da arattığınızda telefonunuzun modelini göreceksiniz.Laptopun modelini nasıl öğrenirim?
Win + R tuşlarına basın, cmd yazın ve Enter tuşuna basın. Bilgisayarınızın modelini görüntülemek için systeminfo yazın ve Enter tuşuna basın.Laptopumun markası ne?
Laptopumun markası ne?systeminfo komutu ile bilgisayarın marka ve modelini öğrenmek için Win + R tuşlarına birlikte basarak çalıştır penceresini açalım ve çalıştır penceresine cmd komutunu yazınız ve arkasından bu dos penceresine systeminfo komutunu yazarak entere basınız.
Bilgisayar modeli nerede yazar?
Sol altta bulunan Windows simgesi yani "Başlat"' simgesinden başlayarak sırasıyla "Denetim Masası" > "Aygıt Yöneticisi" > "Sistem" > "Görüntü bağdaştıcıları" menülerden ilerleyip, resimdeki ara yüze ulaştığınızda kırmızı ile işaretlenmiş model adını bulabilirsiniz.Samsung telefon modelini nasıl öğrenirim?
Samsung Cihazlarda Telefon Modeli Öğrenme Cihazınız Samsung'sa oldukça kolay bir şekilde modelinizi öğrenebilirsiniz. Bunun için *#1234# yazarak cihazınızın marka ve modelini öğrenebilirsiniz.Bilgisayarın modeli nerede yazar HP?
Bilgisayarın modeli nerede yazar HP?Model numarası bilgisayarın üstünde, yan tarafında ya da arkasında yer alan bir etiket üzerinde bulunur.
Yöntem 1 – (Tüm Ülkeler) Lenovo Destek sitesine gidin ( lenovo .com) . Ürünü Algıla veya Bilgisayar Desteğini Görüntüle öğesine tıklayın. Ürünü Algıla, ürün türünü bulmalıdır.
1. Yöntem: Çalıştır iletişim kutucuğunu açmak için Win ve R tuşlarına basın, cmd yazın ve Tamam düğmesine tıklayın. Seri numarasını görüntülemek için wmic bios get serialnumber yazın.
Bir bilgisayarın özellikleri nasıl öğrenirim?
Bir bilgisayarın özellikleri nasıl öğrenirim?Yöntem #2: "Ayarlar" uygulamasından bilgisayar özelliklerine ulaşma:
- Adım #1: Başlat menüsünden "Ayarlar" uygulamasını açın.
- Adım #2: Sistem menüsünü açın.
- Adım #3: Sol barda en altta "Hakkında" kısmına tıklayın.
- Adım #4: Açılan menüde sistem özellikleriniz görüntülenecektir.