Cilt bakimi uzmani nasil olunur?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Cilt bakımı uzmanı nasıl olunur?

Cilt bakım uzmanı olmak için iki yıllık eğitim veren Meslek Yüksekokullarının Cilt Bakımı ve Güzellik önlisans bölümlerinden mezun olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca çeşitli eğitim akademilerince cilt bakımı uzmanlığı sertifika programları düzenlenmektedir.

Güzellik Uzmanlığı sertifikası kimler alabilir?

Güzellik Uzmanlığı Kursuna Kimler Gidebilir? 826 saatlik 4. seviye Güzellik Uzmanı Kurs Programına İlköğretim okulu mezunu (eski ilkokul) 19 yaşından gün almış herkes katılabilir.

Cilt bakımı sertifikası nasıl alınır?

Eğitim sonunda 10 sorudan oluşan 10 dakika süre sınırı bulunan online sınav uygulanmaktadır. Konuları tamamladıktan sonra sınav otomatik olarak karşınıza çıkmaktadır. Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere Cilt Bakımı Belgesi (katılım sertifikası) verilmektedir.

Cilt Uzmanı Kimdir?

Cilt Uzmanı Kimdir?
Dermatolog, cilt hastalıkları ve cilt kanserlerinin tanı, iyileştirme ve önlenmesi konusunda uzmanlaşmış bir tıp hekimidir. Dermatolog ismi verilen uzmanlar teşhisi kolay bir şekilde koyar ve hastaya uygun bir çözüm yolu önerirler.

Güzellik uzmanlığı eğitiminde neler var?

Güzellik uzmanlığı eğitiminde neler var?
Güzellik Uzmanlığı Kurs Müfredatında;
- Temizlik-Hijyen.
- Deri Yapısı ve Deri Ekleri.
- Anatomi-Temel Biyoloji.
- Kas ve Lenf sistemi.
- Kaslar-Dokular.
- Beslenme.
- Kozmotoloji-Kozmetik Kimyası
- Akne Tedavisi.

Güzellik sertifikası ne kadar?

kurs toplam ücret 7750 tl taksitli peşin ödemeler için indirim talep ediniz. ELİZE Eğitim Kurumu'nda her dönem eğitimlerini tamamlayan kursiyerler kurs sonunda çağımızın popüler mesleğine hazırlanabiliyor.

Güzellik Uzmanlığı Kursu kaç para?

Fiyat Bilgileri
EĞİTİM ADI | FİYATI
ESTETİSTENLİK KURSU (826 SAAT / SÜRE : 6 AY) – Cilt bakımı – Makyaj – Masaj – İğneli Epilasyon – Diode Laser | 6.500 TL (KDV Dahil)
CİLT BAKIMI (30 SAAT) | 3.000 TL + KDV
MANİKÜR VE PEDİKÜR (20 SAAT) | 3.000 TL + KDV
KALICI MAKYAJ (30 SAAT) | 5.000 TL + KDV

Cilt bakımı uzmanı olmak için öncelikle Meslek Yüksekokullarının Cilt Bakımı ve Güzellik önlisans bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Bu bölümler genellikle iki yıllık eğitim vermektedir. Ayrıca çeşitli eğitim akademileri de cilt bakımı uzmanlığı sertifika programları düzenleyebilir.

Güzellik uzmanlığı sertifikası için ise genellikle 826 saatlik 4. seviye Güzellik Uzmanı Kurs Programına katılabilirsiniz. Bu programa, ilköğretim okulu mezunu (eski ilkokul) ve 19 yaşından gün almış herkes katılabilir.

Cilt bakımı sertifikası almak isteyenler genellikle eğitim sürecinin sonunda 10 sorudan oluşan ve 10 dakika süren bir online sınava tabi tutulurlar. Başarılı olan kişilere Cilt Bakımı Belgesi (katılım sertifikası) verilmektedir. Bu sınavda başarılı olmak için en az 60 puan almak gerekmektedir.

Cilt uzmanı ise dermatolog olarak da adlandırılan, cilt hastalıkları ve cilt kanserleri konusunda uzmanlaşmış tıp doktorlarıdır. Dermatologlar, cilt sorunlarının teşhisini koyar ve tedavi yöntemleri önerirler.

Güzellik uzmanlığı eğitiminde temizlik-hijyen, deri yapısı ve deri ekleri, anatomi-temel biyoloji, kas ve lenf sistemi, kaslar-dokular, beslenme, kozmotoloji ve akne tedavisi gibi konular işlenmektedir.

Güzellik uzmanlığı eğitimlerinin fiyatları farklılık gösterebilmektedir. Örneğin, ESTETİSTENLİK KURSU için 6.500 TL, CİLT BAKIMI için 3.000 TL + KDV, MANİKÜR VE PEDİKÜR için 3.000 TL + KDV ve KALICI MAKYAJ için 5.000 TL + KDV gibi ücretler talep edilmektedir. Her dönem eğitimini tamamlayan kursiyerler, çağımızın popüler mesleğine hazırlanabilmektedirler.

1. Konular

1. 1.262.690
  2. Mesajlar

1. 1.659.205
  3. Kullanıcılar

1. 31.269
  4. Son üye

Geri
Üst Alt