Son Konular

Cinsel İstismar Mağdurunun Ölümü: Genç Kızın Dramı Gözleri Yaşarttı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.225.513
cinayet-zanlisindan-piskin-cevap-iyi-yaptim-18791156_amp.jpg

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, 18 yaşındaki Oya Budak'ı cinsel istismar sonucu hamile bırakan nişanlısı Samet T., genç kadını sokak ortasında öldürdü. Olayın ardından şüpheli emniyete sevk edildi ve adli makamlara teslim edildiğinde, basın mensuplarının sorularını "İyi yaptım" diye yanıtladı.

Olay, Sarıyer Kocataş Mahallesi'nde gece meydana geldi. Samet T., nişanlısı Oya Budak'ı arabayla dışarı çıkardıktan sonra tabancayla ateş ederek genç kadını ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Oya Budak ve karnındaki bebeği maalesef hayatını kaybetti.

Samet T. ile Oya Budak'ın yaklaşık 1 yıldır arkadaş oldukları, 4,5 ay önce nişanlandıkları ve Budak'ın 6 ay önce cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Hamile olduğunu öğrendikten sonra genç kadını vuran Samet T.'nin, cinayet silahını amcasının evinde sakladığı belirlendi.

Kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanan Samet T., Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü ve suçunu itiraf etti.

Cinayet zanlısı Samet T., basın mensuplarının sorularına "İyi yaptım" şeklinde cevap verdi. Emniyetteki işlemlerin ardından Samet T. ve amcası A.T., adli makamlara sevk edildi.

Mardin'de Kaza Sonucu Yaralanan 2 Kişi Hakkında Haber Var

Benzer Konular

Sarıyer'de eski nişanlısı Oya Budak'ı öldüren Samet T. ve ona yardım eden amcası Aytekin T., polis tarafından adli makamlara sevk edildi. Samet T., basın mensuplarının "Neden yaptın" sorusuna "Doğru olanı yaptım" şeklinde cevap verdi. Olay, Sarıyer'de, 5,5 aylık hamile Oya Budak'ın, eski...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yaşanan trajik bir olay gündemi sarsmaya devam ediyor. Oya Budak, eski nişanlısı tarafından gece saatlerinde vurularak hayatını kaybetti. Genç kadının hamile olduğu ve cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. Olay, Sarıyer Kocataş Mahallesi'nde meydana geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Sarıyer'de Yaşanan Cinayetle İlgili Şüpheli Tutuklandı Sarıyer Kocataş Mahallesi'nde gerçekleşen trajik olayda, 18 yaşındaki nişanlısı Oya Budak'ı sokak ortasında öldüren zanlı tutuklandı. Gece saatlerinde meydana gelen olayda, Samet T. adlı şahıs, nişanlısını aracın dışına çıkararak tabancayla...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
Sarıyer'de Eski Nişanlı Tarafından Vurulan Genç Kadın Hayatını Kaybetti, Bebeğiyle Birlikte... İstanbul'un Sarıyer ilçesinde gece geç saatlerde yaşanan trajik olayda, hamile olduğu öğrenilen genç kadın, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. 18 yaşındaki Oya Budak'ın, 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sarıyer’de yaşanan üzücü olayda, 5,5 aylık hamile olan 18 yaşındaki Oya Budak, eski nişanlısı 19 yaşındaki Samet T. tarafından silahla göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan Budak, hastaneye kaldırıldı ancak karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetti. Samet T. olay yerinden otomobille kaçarken, Sarıyer...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
  1. Konular

1. 1.280.799
  2. Mesajlar

1. 1.677.914
  3. Kullanıcılar

1. 31.720
  4. Son üye

Geri