Son Konular

Cizre'de 2 polis'den duygulandıran hareket... Bakan Yerlikaya: "Sinan ve Ali Talha kardeşlerim… Sizlerle iftihar ediyorum"

Credits
1.238.246
412

Cizre'de düzenlenen Nevruz kutlamalarında yüreklere dokunan bir olay yaşandı. Nevruz etkinlikleri sırasında görev yapan polis memurları Sinan Baydı ve Ali Talha Balbal, pamuk şeker satan engelli vatandaş Barış'a destek olmak için anlamlı bir harekette bulundu. İki polis memuru, Barış'ın sattığı tüm pamuk şekerleri satın alarak çevredeki çocuklara dağıttı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapılan bu anlamlı hareket sonrası yapmış olduğu açıklamada, "Sinan ve Ali Talha kardeşlerim… Sizlerle iftihar ediyorum. Bu mübarek günlerde sadece Barış'ı sevindirmediniz; polislerimizin vicdanını ve asaletini de bir kez daha gösterdiniz. Sizleri canı yürekten tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Cizre'de gerçekleşen Nevruz kutlamalarında yaşanan bu duygusal olay gerçekten yürekleri ısıtan bir hareket. Polis memurları Sinan Baydı ve Ali Talha Balbal'ın engelli vatandaş Barış'a destek olmak için sergiledikleri bu anlamlı davranış takdire şayan. Pamuk şekerleri satın alarak çevredeki çocuklara dağıtmaları oldukça duygusal bir jest.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın bu hareket karşısındaki değerlendirmesi de çok anlamlı ve takdir edilesi. Polis memurlarını tebrik ederek, onların sadece Barış'ı değil, polis teşkilatının vicdanını ve asaletini de bir kez daha gösterdiklerine vurgu yapması çok güzel bir destek ve motive edici bir mesaj.

Bu tarz duygusal olayların toplumda pozitif etkiler yarattığını görmek çok güzel. Umuyorum ki bu tür yardımlaşma ve dayanışma olayları yayılarak daha geniş kitlelere ulaşır ve toplumsal dayanışma duygusu güçlenir. Polis memurları Sinan ve Ali Talha'ya ve tabii ki İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya bu güzel örnek için teşekkür etmek gerekir.