Modoratör
Efsanevi Üye
Cleocin krem ne işe yarar?
CLEOCIN Vajinal Krem, klindamisin fosfat isminde bir antibiyotik içerir ve vajinal krem şeklindedir. Bu ilaç, bakteriyel vajinozu (vajinadaki bakteriyel bir enfeksiyon) tedavi etmek için kullanılır. CLEOCIN Vajinal Krem, ağzı bakalit kapaklı 40 g'lık 7 adet tek kullanımlık aplikatörü ile birlikte sunulmaktadır.
Cleocin T yan etkileri nelerdir?
yan etkileri: karın ağrısı, mide bulantısı, kusma ve diyare; makülopapüler döküntü ve ürtiker gözlenmiştir.
Cleocin T nasıl saklanır?
Cleocin T nasıl saklanır?
CLEOCIN-T'nin saklanması Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. Page 5 5 25°C'nin altında oda sıcaklığında saklayınız.
Cleocin T lekelere iyi gelir mi?
Cleocin T lekelere iyi gelir mi?
Özellikle ergenlik döneminde çıkan sivilcelerle baş eden Cleocin T, hormonsal değişim yada başka sebeplerle de çıkan sivilcelerde kullanılabiliyor. Siyah noktalar üzerinde etkisi kanıtlanmış olan bu çözelti, aynı zamanda sivilce izleri üzerinde de etkili olmaktadır.
Vajinal krem ne işe yarar?
Vajina duvarının elastikliğini artırır ve sıkışmasına yardımcı olur. Sadece ihtiyaç duyulduğunda uygulanan jel sonunda ilk günkü gibi daha sıkı bir vajinaya sahip olduğunuzu hissetmenizi sağlar.
Cleocin T leke yapar mı?
ancak birlikte sürdükten sonra sanırım güneşe çıkmamak gerekiyordu. prospektüsü iyi okuyun. efendim her gece uyumadan sürerseniz hassas ciltler için daha iyi olabilir. zira bu zımbırtıyı sürüp güneşe çıkarsanız leke yapıyor.
Acnemix jel yan etkileri nelerdir?
Acnemix jel yan etkileri nelerdir?
ACNEMİX'in aşırı kullanımında yüzde şişkinlik (ödem), aşırı kaşıntı, kabuklaşma, kızarıklık (eritem) oluşabilir. Bu durumların görülmesi halinde ilacın kullanımı derhal kesilmelidir.
Cleocin T herkes kullanabilir mi?
Cleocin T herkes kullanabilir mi?
Cleocin t, 12 yaş altı çocukların kullanımına uygun değildir. CLEOCİN T FİYATI NEDİR? Cleocin T Losyon sivilce problemi yaşayanlara doktorlar tarafından reçete edilmektedir.
Cleocin T yüze nasıl sürülür?
Cleocin t losyonu kullanmadan önce cildinizi temizlemeli, kir ve makyajdan arındırmalısınız. Az miktarda kremi sorunlu bölgeye uygulamalı ve asla yıkamamalısınız. Kremi geniş yüzeye değil sadece sorunlu bölgeye tampon şeklinde uygularsanız, daha kısa sürede etkisini göreceksiniz.
Cleocin T sivilce izlerine iyi gelir mi?
mucize ilaçtır, kesin etkilidir. akne makne siyah nokta bırakmaz, izini de bırakmaz. ben aknefug ile birlikte kullanmıştım. ancak birlikte sürdükten sonra sanırım güneşe çıkmamak gerekiyordu.
Cleocin T güneş lekesi yapar mı?
Cleocin T güneş lekesi yapar mı?
prospektüsü iyi okuyun. efendim her gece uyumadan sürerseniz hassas ciltler için daha iyi olabilir. zira bu zımbırtıyı sürüp güneşe çıkarsanız leke yapıyor.
Özel bölgeye hangi krem kullanılır?
Özel bölgeye hangi krem kullanılır?
Genital Bölge Temizlik
- Sebamed İntim Likit – Genital Bölge Temizleyici 200 Ml.
- Nivea Hassas İntim Yıkama Jeli (Genital Bölge) 250 ml.
- Farmasi Dr.
- Galancy Intim Genital Koku Akıntı Mantar Karşıtı Bakım Losyonu.
- Reklam.
- Reklam.
- Sebamed İntim Menapoz Likit – Genital Bölge Temizleyici 200 Ml.
Vajina sıkılaştırıcı krem nedir?
Vajina duvarının elastikliğini artırır ve sıkışmasına yardımcı olur. Sadece ihtiyaç duyulduğunda uygulanan jel sonunda ilk günkü gibi daha sıkı bir vajinaya sahip olduğunuzu hissetmenizi sağlar. Nasıl kullanılır? İhtiyaç duyuldukça ya da günde bir kez vajinal duvarların iç ve dışına hafif masaj yaparak sürünüz.