S
SoruCevap
Guest
Cocostar Pasta Tanımı İçin Gereçler
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı süt
2 yemek kasıgı kakao
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Piştikten sonra ıslatmak için;
1 çay bardağı süt
Kreması için;
1 buçuk çay bardağı süt
1 paket krem şanti
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı tereyağ
1 buçuk su bardağı hindistan cevizi
Ganaj için;
1 kutu krema
160 gr bitter yada sütlü çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Yapılışı
Yumurtayla şekeri 5 dk çırpın. Sonra sütü ek edin.
En son katı materyalleri ek edin.
Çemberli kek kalıbına dökün.
170 derecede pişirin.
Krem santiyi sütle çırpın.
Üzerine erimiş ve soğumuş tereyağ pudra şekeri ve hindistan cevizi döküp karıştırın. Hazır olsun.
Ganaj için; Kremayı bir kaba döküp olacağa alın.
Hafif kaynamaya başlayınca altını kapat çikolatayı ek edin.
Çikolata eriyene kadar karıştırın. Ilısın.
Kek piştikten sonra soğuyunca üzerine sütü dökün.
Keki çemberin içine aldın kesinlikle.
Sonra üstüne kremasını koyup düzeltin.
En son ılıyan ganajı üzerine döküp dolapta en az 3- 4 saat bekleyin.
Daha sonra istediğiniz üzere süsleyin.
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı süt
2 yemek kasıgı kakao
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Piştikten sonra ıslatmak için;
1 çay bardağı süt
Kreması için;
1 buçuk çay bardağı süt
1 paket krem şanti
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı tereyağ
1 buçuk su bardağı hindistan cevizi
Ganaj için;
1 kutu krema
160 gr bitter yada sütlü çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Yapılışı
Yumurtayla şekeri 5 dk çırpın. Sonra sütü ek edin.
En son katı materyalleri ek edin.
Çemberli kek kalıbına dökün.
170 derecede pişirin.
Krem santiyi sütle çırpın.
Üzerine erimiş ve soğumuş tereyağ pudra şekeri ve hindistan cevizi döküp karıştırın. Hazır olsun.
Ganaj için; Kremayı bir kaba döküp olacağa alın.
Hafif kaynamaya başlayınca altını kapat çikolatayı ek edin.
Çikolata eriyene kadar karıştırın. Ilısın.
Kek piştikten sonra soğuyunca üzerine sütü dökün.
Keki çemberin içine aldın kesinlikle.
Sonra üstüne kremasını koyup düzeltin.
En son ılıyan ganajı üzerine döküp dolapta en az 3- 4 saat bekleyin.
Daha sonra istediğiniz üzere süsleyin.